Γιώργος Νινιός: «Αντικειμενικά την έχω γλιτώσει…»
Showbiz

Γιώργος Νινιός: «Αντικειμενικά την έχω γλιτώσει…»

Όσον αφορά τη δημοσιότητα, o Γιώργος Νινιός έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ. Πόσο εύκολο είναι;

«Αντικειμενικά την έχω γλιτώσει! Δεν είναι δύσκολο να κρατήσει κάποιος χαμηλό προφίλ. Αλλά και πάλι, πολλές φορές το όνομα μου έχει χρησιμοποιηθεί χωρίς λόγο. Δεν μου αρέσει να εκτίθεμαι, παρά μόνο σε ό,τι αφορά τη δουλειά μου» τόνισε στο Καρφί.

- Έχεις χαρακτηριστεί «ζεν πρεμιέ» κατ λένε ότι έχεις την εικόνα του αρσενικού «παλαιάς κοπής». Πώς αισθάνεσαι γι' αυτό;

«Δεν ξέρω τι να πω! Δεν έχω προσπαθήσει να φτιάξω μία τέτοια εικόνα, είναι κάτι που το κουβαλάς από «χέρι», Η αλήθεια είναι ότι φροντίζω να μην -το ακούω. Ίσως η στάση που κρατάω και ο τρόπος που κινούμαι, να μην αφήνει περιθώρια να μου πουν διάφορα.»

-Πώς βλέπεις σήμερα τις σχέσεις των δύο φύλων;

«Ακούς από όλους ότι χάθηκαν οι ρόλοι. Είναι λογικό, όμως... έχουν περάσει οι παλιές εποχές που ,όλα ήταν ζυγισμένα. Τώρα και οι δυο κάνουν τα πάντα, για να μπορέσουν να επιβιώσουν σε μία πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο. Κάπως έτσι βραχυκύκλωσαν τα πράγματα! Επί της ουσίας, όμως, πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι «ανοιχτό μυαλό», να έχεις ανοιχτά μάτια και να είσαι χαλαρός, πράγμα δύσκολο με το ζόρι που έχει πέσει στα κεφάλια μας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved