Μάρα Ζαχαρέα: «Στα χρόνια της κρίσης όλοι μαζευτήκαμε»
Showbiz

Μάρα Ζαχαρέα: «Στα χρόνια της κρίσης όλοι μαζευτήκαμε»

Αν ο Θόδωρος Ρουσόπουλος έλεγε στην Μάρα Ζαχαρέα ότι θα ασχοληθεί ξανά με την πολιτική, ποια θα ήταν η αντίδραση της;

«Θα προσπαθούσα να του αλλάξω γνώμη. Νομίζω ότι η πολιτική είναι ένα πάρα πολύ σκληρό πεδίο αντιπαράθεσης και, εγώ τουλάχιστον, δεν θα ήθελα η οικογένεια μου να ξαναβρεθεί εκεί. Η δική μου στάση, απέναντι στην πολιτική και τους πολιτικούς είναι αρνητική. Η ενασχόληση με την πολιτική νομίζω ότι προκαλεί πολλά προβλήματα. Η ζωή σου μπαίνει στο μικροσκόπιο με έναν τρόπο που εμένα με ενοχλεί, γιατί,, παρότι κάνω μια δουλειά που έχει από τη φύση της δημοσιότητα, η υπερέκθεση στα μέσα ενημέρωσης δεν μου αρέσει» τόνισε στο Secret.

-Είσαστε μαζί από το 1989. Τι θαυμάζετε σε εκείνον,

«Την ακεραιότητα του, το αίσθημα ασφάλειας που δημιουργεί τόσο σε μένα όσο και στην οικογένεια του γενικότερα, την εξυπνάδα του. Οταν με απασχολεί ένα πρόβλημα και δεν είμαι σίγουρη για την απάντηση, πάντα ρωτάω τη γνώμη του. Είναι εξαιρετικός πατέρας. Είναι ένας άνθρωπος στον οποίο μπορείς να βασιστείς. Καθώς περνάνε τα χρόνια και έχεις μια πορεία ζωής, είναι πολύ σημαντικό να εκτιμάς και να θαυμάζεις τον άνθρωπο με τον οποίο είσαι μαζί»

-Υπάρχει η εντύπωση ότι με τον σύζυγο σας έχετε λυμένο το οικονομικό θέμα.

«Οι άνθρωποι που δουλεύουμε στην τηλεόραση έχουμε αμοιβές πάνω από τον μέσο όρο του Έλληνα πολίτη, θεωρώ ότι όλοι εμείς που είχαμε την τύχη να δουλέψουμε στα ιδιωτικά κανάλια για πολλά χρόνια και μάλιστα την χρυσή εποχή τους δεν θα πρέπει να παραπονιόμαστε, γιατί έχουμε ένα επίπεδο ζωής το οποίο εγώ θα χαρακτήριζα ευκατάστατο. Αυτό δεν σημαίνει ότι καθένας από μας δεν έχει υποχρεώσεις που τρέχουν. Κάθε άνθρωπος ανάλογα με τον μισθό του έχει φτιάξει και τον τρόπο ζωής του. Στα χρόνια της κρίσης όλοι μαζευτήκαμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved