Μόλις χώρισε λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – Τι δηλώνει εκείνη για το τέλος της σχέσης της
Showbiz

Μόλις χώρισε λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – Τι δηλώνει εκείνη για το τέλος της σχέσης της

Και ενώ όλα πήγαιναν καλά μεταξύ τους και μάλιστα είχαν μετακομίσει πρόσφατα στην ερωτική φωλιά τους, ξαφνικά αποφάσισαν να χωρίσουν και να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

Δεν είναι άλλοι από την ηθοποιό Κατερίνα Δημητρόγλου και τον αγαπημένο της ψυχολόγο και ραδιοφωνικό παραγωγό Χρήστο Βεντούρη που έδωσαν τέλος στη σχέση τους. Μόλις τον περασµένο Μάιο, η ηθοποιός µιλούσε ενθουσιασµένη για την απόφασή της να συγκατοικήσει µε τον αγαπηµένο της κάνοντας το πρώτο σηµαντικό βήµα στη σχέση τους, που ήδη µετρούσε ενάµιση χρόνο. Λίγους µήνες µετά, τα δεδοµένα είναι τελείως διαφορετικά στην προσωπική ζωή της ηθοποιού που γνωρίσαµε και αγαπήσαµε από τους ρόλους της στα επιτυχηµένα σίριαλ του Mega «∆ικαίωση» και «Κλεµµένα όνειρα». «Μόλις χώρισα. Πήραµε από κοινού την απόφαση αυτή», αποκαλύπτει η ίδια στη Real. Οι δυο τους συγκατοικούσαν στη Βουλιαγµένη, αλλά δεν πρόλαβαν να χαρούν πολύ καιρό το νέο τους σπίτι: «∆εν µένουµε πια µαζί. Τώρα έχω µετακοµίσει στους γονείς µου και σε λίγο καιρό θα µείνω και πάλι µόνη µου», διευκρινίζει η όµορφη ηθοποιός και τονίζει ότι το κλίµα µεταξύ τους µόνο... πολεµικό δεν είναι: «∆εν έχουµε τσακωθεί, µιλάµε σαν δύο καλοί φίλοι. Είναι µία µεταβατική περίοδος και για τους δύο, όπως συµβαίνει συνήθως στα περισσότερα ζευγάρια που χωρίζουν φιλικά και χωρίς αντιπαραθέσεις». Άνθρωποι που τους συναναστρέφονταν όσο ήταν µαζί λένε πως ο έρωτάς τους ήταν πολύ δυνατός και παρόλο που ο χωρισµός τους είναι πρόσφατος, στο µέλλον δεν αποκλείουν µία επανασύνδεση. Αυτό το µικρό παραθυράκι αφήνει και η ηθοποιός λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χωρίσαµε, αλλά τι θα γίνει µετά ποτέ κανείς δεν το ξέρει. Μπορεί να πω τώρα κάτι και έπειτα από έναν µήνα να ισχύει κάτι άλλο»...

Μετά από μία τέτοια εξέλιξη, τόσο η Κατερίνα όσο και ο πρώην σύντροφός της έχουν αφοσιωθεί στις επαγγελµατικές τους υποχρεώσεις. Η ηθοποιός µόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσµατα για την ταινία του Στράτου Μαρκίδη, «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Kοντός», στην οποία παίζει. Πρόκειται ουσιαστικά για τη µεταφορά στο σήµερα αυτής της αγαπηµένης ταινίας του παλιού καλού ελληνικού κινηµατογράφου. Η Κατερίνα θα συνεχίσει τον χειµώνα και στο θέατρο «Χυτήριο» µε το έργο Bam-Bam!, µια φαρσοκωµωδία σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη, η πρεµιέρα της οποίας πρόκειται να γίνει στις 20 Οκτωβρίου. Τηλεοπτικά, βρίσκεται σε συζητήσεις, αλλά τίποτε δεν είναι βέβαιο δεδοµένης και της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί, µε ελάχιστες παραγωγές να υλοποιούνται.
Όσο για τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο πολλοί θυµούνται ως παρουσιαστή στο Mad αλλά και ως ραδιοφωνικό παραγωγό στο πλευρό του ∆ηµήτρη Ουγγαρέζου στην εκποµπή Mappes Show, αυτή την περίοδο έχει εγκαταλείψει τον χώρο του θεάµατος και των ερτζιανών για να αφοσιωθεί στο επάγγελµα του ψυχολόγου, µιας και έχει κάνει τις ανάλογες σπουδές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved