Η εξομολόγηση της Τζένης Μπαλατσινού για τις παπαράτσι φωτογραφίες με το νέο της σύντροφο
Showbiz

Η εξομολόγηση της Τζένης Μπαλατσινού για τις παπαράτσι φωτογραφίες με το νέο της σύντροφο

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μαζί με τον Ανδρέα Παππά, ο οποίος είναι 38 χρονών, επιχειρηματίας και τον Ιανουάριο θα κλείσουν έναν χρόνο σχέσης.

Όσον αφορά τον έρωτα και το ρόλο που παίζει στη ζωή της, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Πάντα στη ζωή χωράνε κάποια πράγματα. Δεν λέω “τώρα χωράει κάτι”. Συμβαίνει κι έρχεται μόνο του και παίρνει τη θέση του. Από εκεί και πέρα, τίτλους έναρξης, περιεχόμενο σεναρίου και τίτλους τέλους, δεν θα συζητήσω ποτέ. Είναι άνευ ουσίας. Είναι κλειδαρότρυπα που δεν αφορά κανέναν. Είχα μεγάλη έκθεση στην προσωπική μου ζωή όταν ήμουν παντρεμένη και δεν θέλω να το ξαναζήσω. Θέλω να προστατεύσω τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και τα παιδιά μου. Να μη χαλάσω τη διάθεση των ανθρώπων που αγαπάω. Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό για μένα είναι να υπάρχει ισορροπία. Πράγματα τα οποία γίνονται με κάποια “βία” δεν θα ήθελα να επαναληφθούν».
Όσο για τις παπαράτσι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας είπε στο περιοδικό ΟΚ: «Το να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή έχει να κάνει με εμένα. Αντιλαμβάνομαι ότι το παιχνίδι είναι αυτό και όλοι κάνουν τη δουλειά τους, αλλά το βάρος της ευθύνης πέφτει σε μένα να τη διαχειριστώ και να την προφυλάξω», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Στεναχωρήθηκα (όταν είδα τις φωτογραφίες), δεν θύμωσα. Σαν κάτι μέσα μου να άδειασε. Δεν μου άρεσε. Και το βάρος πέφτει σε μένα, που δεν ήμουν προσεκτική. Δεν είναι ωραίο οι κοντινοί μου άνθρωποι να βλέπουν φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές. Δεν είναι αυτή η αισθητική που θέλω να βλέπω τον εαυτό μου, αλλά ούτε και κανέναν άλλο. Δεν ήταν κάτι παράνομο, αλλά εγώ όφειλα να είμαι πιο προσεκτική».
«Υπάρχουν τρόποι να ζήσεις χωρίς να δίνεις αφορμές. Έτσι θέλω να πιστεύω», τόνισε η Τζένη, ενώ υπογράμμισε πως η προσωπική της ζωή δεν ενδιαφέρει κανέναν, καθώς ως τηλεοπτικό πρόσωπο δεν επιδιώκει τρόπους προβολής μέσω άλλων πραγμάτων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved