Μαίρη Συνατσάκη: «Σε όλες τις δύσκολες στιγμές κρατήθηκε ψυχραιμία»
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: «Σε όλες τις δύσκολες στιγμές κρατήθηκε ψυχραιμία»

Πέρυσι ήταν ο εαυτός της στο «Πρωινό μου» του ΑΝΤ1 η Μαίρη Συνατσάκη; 

«Πολύ περισσότερο απ’ όταν ήμουν με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στο MEGA. Στην περσινή χρονιά ήμουν πιο έτοιμη, αλλά είχα στιγμές σιωπής όταν θεωρούσα ότι δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Η χρονιά έφυγε γρήγορα και απροβλημάτιστα. Σε όλες τις δύσκολες στιγμές κρατήθηκε ψυχραιμία. Αισθανόμουν μέλος μιας παρέας και ο ρόλος μου δεν με αδικούσε. Δεν βρέθηκα σε δύσκολη θέση, αλλά δεν συμφωνούσα με όλα όσα έλεγαν, όπως ούτε αυτοί μαζί μου (γέλια)» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Πώς βλέπεις την αντικαταστάτριά σου Μαρία Ηλιάκη;

«Δεν τη βλέπω ως αντικαταστάτρια. Τη Μαρία την έχω δει δύο φορές, στέκεται μια χαρά και ξέρει να βρει τον χωροχρόνο της στην παρέα.»

- H παρουσίαση της εκπομπής «This is Spata Live» είναι για σένα ένας είδος δικαίωσης;

«Δεν έχω νιώσει αδικημένη για να νιώσω δικαίωση. Νιώθω ευγνωμοσύνη και ευθύνη γιατί είναι η πρώτη φορά που παρέα με τον Δημήτρη μάς δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε κάτι αυτούσια δικό μας. Αισθάνομαι ικανοποίηση και ότι εξελίσσομαι.»

- Μέχρι σήμερα έλεγες ότι δεν θα κοίταζες τα νούμερα τηλεθέασης. Τώρα;

«Θα είναι η πρώτη χρονιά στη ζωή μου που θα τα κοιτάξω. Είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για τη δουλειά μου, αλλά θα προσπαθήσω να μη με ορίζουν τα νούμερα και οι πίνακες της AGB.»

- Πώς βλέπεις τα ανταγωνιστικά προγράμματα των άλλων καναλιών;

«Βλέπω πλούσιο ανταγωνισμό, έχω σεβασμό προς όλους και πιστεύω ότι κερδισμένος θα είναι ο τηλεθεατής γιατί θα έχει πολλές επιλογές. Πέρα από την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία έχει ξεκινήσει και είναι η καλύτερη στις κοινωνικές εκπομπές, δεν μπορώ να σχολιάσω τις άλλες εκπομπές γιατί δεν τις έχω δει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved