Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Για το μόνο που αισθάνομαι τύψεις είναι»
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Για το μόνο που αισθάνομαι τύψεις είναι»

Όλες οι μαμάδες τα ίδια… περνάνε. Ανήκει όμως  η Σταματίνα Τσιμτσιλή στις μαμάδες που έχουν τύψεις όταν λείπουν από το σπίτι; 

«Δεν νιώθω τύψεις γιατί είμαι αρκετές ώρες με τα κορίτσια μου και φροντίζω πάντα αυτές οι ώρες να είναι γεμάτες. Μπορεί να γυρίζω στο σπίτι κατάκοπη, αλλά θα τις πάρω να βγούμε έξω για να παίξουνε με τα άλλα παιδάκια. Για το μόνο που αισθάνομαι τύψεις είναι που δεν είμαι εκεί το πρωί όταν ξυπνάνε. Γιατί χάνω τις μαγικές στιγμές που χουζουρεύουν, τεντώνονται και σου λένε λογάκια», λέει. Αναφορικά με την ανατροφή των παιδιών της, έχει πιάσει τον εαυτό της να γίνεται σαν τη μητέρα της; «Οχι μόνο σαν τη μαμά μου, αλλά καμιά φορά γίνομαι μια μαμά που δεν πίστευα ποτέ ότι θα είμαι. Δηλαδή, πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να γίνομαι πολύ αυστηρή ή αγχώδης. Εχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όσα βιβλία κι αν διαβάσουμε, όσες συζητήσεις ή ψυχανάλυση κι αν κάνουμε, τελικά μαθαίνουμε να μεγαλώνουμε τα παιδιά στην πράξη. Για μένα σημασία έχει να καταλαβαίνεις τη στιγμή που κάνεις το λάθος και να διορθώνεσαι. Δηλαδή, με το που αντιλαμβάνομαι ότι γίνομαι αυστηρή, μαλακώνω την ίδια στιγμή» τόνισε στο Πρώτο θέμα.

«Τελικά η δυναμική εικόνα σου δεν περιορίζεται στο πλατό», της επισημαίνω. «Ισχύει. Και στο σπίτι διατηρώ τον δυναμισμό μου. Βέβαια, όσο λείπει ο Θέμης. Ξέρεις, όταν έχεις δύο μωρά στο σπίτι, πρέπει να είσαι λίγο Φράου Χέλγκα. Προσπαθώ να τηρώ το πρόγραμμα της ημέρας αλλά όταν έρχεται ο μπαμπάς μας σπίτι, εμείς γινόμαστε φανταράκια και εκείνος ο στρατηγός», λέει η μελαχρινή παρουσιάστρια. Βρίσκει χρόνο να αφιερώσει στον σύζυγό της; «Ναι, γιατί θεωρώ ότι πάντα πρέπει να βρίσκεις χρόνο για τον σύντροφό σου. Είτε αυτό σημαίνει να βγεις για ένα φαγητό μαζί του είτε όταν κοιμούνται τα παιδιά, να του δώσεις μια αγκαλιά. Γιατί όταν έχεις παιδιά που θέλουν αγκαλιά και χάδια, δεν προλαβαίνεις να αγκαλιάσεις τον σύντροφό σου και να είσαι όσο τρυφερή θα ήθελες μαζί του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved