Φαίη Ζαφειράκου: Μιλά για τις αιτίες του χωρισμού της
Showbiz

Φαίη Ζαφειράκου: Μιλά για τις αιτίες του χωρισμού της

Για πρώτη φορά η Φαίη Ζαφειράκου μιλά για τον χωρισμό της και τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτόν

«Είχαμε κάποιους καβγάδες με τον Ανδρέα. Είχε έρθει πια το τέλος στη σχέση, όταν όμως έχεις ένα παιδί, προσπαθείς. Δυστυχώς δεν σκέφτεσαι καθαρά, γιατί όταν σκέφτεσαι καθαρά λες “σταματάω κατευθείαν αυτό που έχω χωρίς καβγάδες και χωρίς τίποτα. Εντάξει, είχαμε καβγάδες και γι’ αυτό τελείωσε. Δεν είναι εύκολη κατάσταση για κανέναν. Πόσο μάλλον όταν έχεις ένα παιδί γιατί όταν είσαι μόνος σου μπορείς να κάνεις ό, τι σου κατέβει στο κεφάλι» εξομολογήθηκε η Φαίη, και πρόσθεσε: «Μπορώ να σου πω πως χάρηκα πολύ όταν τελείωσε. Και το διαζύγιο πρέπει να το διασκεδάζεις πάντως όπως διασκεδάζεις και το γάμο» είπε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Όλοι οι άντρες αλλά και οι γυναίκες επαναπαυόμαστε, απλώς το βάρος πέφτει περισσότερο στις γυναίκες όταν κάνουνε ένα παιδί, και μετά αρχίζει αυτή η κατάθλιψη, αυτό το κλείσιμο, ο άντρας όσο και να αγαπάει το παιδί του είναι άντρας συνεχίζει το προγραμματάκι του, εσύ μένεις στο σπίτι και όλα είναι μια χαρά. Και μετά σου λέει ο άλλος “γιατί χωρίσαμε, τι έκανα λάθος;” Και όταν σε βλέπει πως έχεις αρχίσει να φεύγεις προσπαθεί να σε γραπώσει πάλι» τόνισε.

Ποιες είναι όμως τώρα οι σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της; «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τον Ανδρέα. Συζητάμε πολλά πράγματα μαζί. Πρέπει να κρατάμε τις ισορροπίες γιατί έχουμε ένα παιδί» είπε, ενώ αποκάλυψε και την σχέση που έχει με τη νυν σύντροφο του Ανδρέα: «Είμαστε μια χαρά δεν έχει τύχει να βγούμε όλοι μαζί φιλικά, ξέρω όμως πως είναι πολύ καλό κορίτσι».

«Θέλω να πιστεύω πως το έχω βρει το για πάντα. Άργησα λίγο αλλά το βρήκα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved