Μαρία Μπεκατώρου: «Έβαλα μια μπλούζα του Αντώνη στο πλυντήριο και βγήκε στο δικό μου μέγεθος»
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: «Έβαλα μια μπλούζα του Αντώνη στο πλυντήριο και βγήκε στο δικό μου μέγεθος»

Η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πως είναι γκαφατζού.

Μαρία, μοιάζεις μονίμως αφηρημένη και λίγο γκαφατζού. Σε πολλούς θυμίζεις τη Ρένα Βλαχοπούλου στις ταινίες της, όπου συχνά παραπατούσε.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω το ελάττωμα και πέφτω συνέχεια. Αφού ο Αντώνης ο άντρας μου, έχεις σηκώσει πλέον τα χέρια ψηλά, γιατί εκεί που περπατάμε πλάι πλάι, ξαφνικά με χάνει από δίπλα του. Θυμάμαι, μια φορά είχαμε πάει στο πάρκινγκ να πάρουμε το αυτοκίνητο. Ο Αντώνης πήγε από την πόρτα του οδηγού και εγώ από την άλλη, του συνοδηγού. Με το που μπήκε μέσα, κοίταξε πλάι και δεν με είδε. “Μαρία, Μαρία: άρχισε να φωνάζει. Δεν ξέρω πώς τα είχα καταφέρει, αλλά καθώς άνοιγα την πόρτα είχα πέσει φαρδιά πλατιά κάτω και δεν μπορούσε να με δει. Ακόμα και στο “Your face sounds familiar” που φορούσα ψηλά τακούνια, με συνόδευαν δύο μέχρι το κέντρο της σκηνής. Δεν μπορούσα να περπατήσω μόνη μου».

Είσαι τόσο αδέξια και με τις δουλειές του σπιτιού;

«Για τη μαγειρική μου δεν μπορεί να πει κανείς κακή κουβέντα. Είμαι τρομερή μαγείρισσα Εκεί που δεν τα πηγαίνω πολύ καλά είναι με το πλύσιμο. Μου έχει τύχει να βάλω στο πλυντήριο μία μπλούζα του Αντώνη και να βγει στο μέγεθος το δικό μου, ή να βάλω ένα κόκκινο ρούχο μαζί με ένα άσπρο και να βγουν ροζ. Είχα βάλει και χρωμοπαγίδα, αλλά την είχε καταπιεί το πλυντήριο, βούλωσε και μετά μαζεύαμε τα νερά. Στην αρχή ομολογώ ότι ο Αντώνης με είχε πάρει λίγο από φόβο και δεν με άφηνε να πλένω τα ρούχα του. Τώρα πια δεν έχει πρόβλημα. Στο σιδέρωμα τα καταφέρνω και είμαι και καλή. Με την τακτοποίηση έχω ένα θέμα ακόμα, αλλά το προσπαθώ. Τις προάλλες βρήκα στην αποθήκη ένα καλοκαιρινό νυχτικό που νόμιζα ότι το είχα χάσει. Δύο χρόνια είχα να το φορέσω».

Εκτός από το πλυντήριο ρούχων, πώς τα πας με τις υπόλοιπες ηλεκτρικές συσκευές;

«Θα αστειεύεσαι. Την τηλεόραση στο σαλόνι δεν μπορώ να την ανοίξω, αν δεν είναι ο Αντώνης στο σπίτι. Είναι παλιάς τεχνολογίας, έχει πολλά κοντρόλ, δεν έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή και μπερδεύομαι. Κάθε φορά μου δείχνει ο Αντώνης πώς δουλεύει και κάθε φορά το ξεχνάω. Αλλά με την άλλη που έχουμε στο δωμάτιο δεν έχω πρόβλημα Αυτή δεν χρειάζεται αποκωδικοποιητή».

Πηγή: οκ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved