Κατερίνα Λάσπα: "Όταν πρωτοείδα το παιδί στο γιατρό πλάνταξα στο κλάμα"
Showbiz

Κατερίνα Λάσπα: "Όταν πρωτοείδα το παιδί στο γιατρό πλάνταξα στο κλάμα"

Η Κατερίνα Λάσπα διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά δεν έχει μάθει ακόμη το φύλο του μωρού. ''Δεν θέλουμε να μάθουμε το φύλο του. Θα είναι έκπληξη και για τους δυο μας. Γερό να είναι. Η περιέργειά μου είναι για το πώς θα'ναι φυσιογνωμικά, πώς θα συμπεριφέρεται και πώς θα εξελίσσεται''.

Όσον αφορά το πώς ανακοίνωσε στον σύζυγό της Νεκτάριο ότι θα γίνουν γονείς αποκάλυψε: ''Ο Νεκτάριος το κατάλαβε πρώτος, όχι εγώ. Είχα μια ψιλοκαθυστέρηση αλλά δεν έδωσα σημασία. Ξύπνησε λοιπόν ένα πρωί, εγώ ήμουν στο σαλόνι και μου φώναξε: μωρό είσαι έγκυος. Τελικά είχε δίκιο, εκείνος το ένιωσε πρώτος. Στην αρχή ο Νεκτάριος το πήρε περισσότερο συναισθηματικά παρά εγώ, εγώ το πήρα πολύ ορθολογιστικά, λειτουργικά και τεχνοκρατικά του τύπου τι πρέπει αν κάνω τώρα''. Και πρόσθεσε: "Βέβαια όταν πρωτοείδα το παιδί στο γιατρό έκλαιγα από το Μαρούσι μέχρι το Πανόραμα Βούλας ασταμάτητα, μόνη μου μέσα στο αυτοκίνητο, λίμαξα στο κλάμα, πλάνταξα". Η Κατερίνα παραδέχεται πως προσέχει πολύ το βάρος της κι ότι αν και έξι μηνών έχει πάρει μόλις 5 κιλά. Μάλιστα η παρουσιάστρια δεν αγχώνεται για την γέννα. "Όλα θα πάνε καλά".

Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια είπε χαρακτηριστικά: "Βρίσκομαι σε συζητήσεις. Σίγουρα όμως τον πρώτο και τον τελαυταίο λόγο από εδώ και πέρα θα τον έχει το γούρι μου, το μωρό μου, την κάθε μέρα θα την ανακαλύπτουμε μαζί".
πηγή:People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved