Βασίλης Παϊτέρης: «Παντρεύτηκα 3 φορές και «κάηκα»
Showbiz

Βασίλης Παϊτέρης: «Παντρεύτηκα 3 φορές και «κάηκα»

Ο Βασίλης Παϊτέρης επτά παιδιά. 

«Το μεγαλύτερο παιδί μου είναι 38 χρονών, παντρεύτηκα μικρός. Είπα άτι αν κάνω εγγόνια και με πούνε παππού, θα τα πνίξω. (Γέλια.) Δεν θέλω. Φοβούνται τα παιδιά μου και... (Γέλια.) Δεν είναι παντρεμένα τα παιδιά μου. Έχω 5 αγόρια και 2 κορίτσια. Ο γιος μου ο Βασίλης, τρίτος κατά σειρά, έχει το ίδιο όνομα με μένα, σπουδάζει πολιτικός επιστήμονας, τώρα τελειώνει. Η κόρη μου σπουδάζει βρεφονηπιοκόμος, τα άλλα 2 αγόρια έχουν επιλέξει τη δουλειά που κάνω κακώς, δεν ήθελα, γιατί οι δικές μου εμπειρίες στη νύχτα δεν είναι καλές. Είναι ταλαντούχα και τα δύο, η μητέρα τους ήταν δασκάλα πιάνου, έμαθαν κιθάρα από μένα, είναι γεννημένα να τραγουδάνε. Τα άλλα δύο παιδιά είναι 10 και 7 χρονών αντίστοιχα» τόνισε στο Λοιπόν.

-Έχεις κάνει τρεις γάμους κι έχεις αποκτήσει εφτά παιδιά.

«Οι γυναίκες μου δεν μπόρεσαν να μείνουν μαζί μου, καμία τους. Ήμουν ο άνθρωπος που έλεγα ότι δεν θέλω να παντρευτώ, να μείνω με μια γυναίκα, να αποκτήσω παιδιά, να κάνω οικογένεια, γιατί η δουλειά του καλλιτέχνη, του ανθρώπου που ξενυχτάει, την ώρα που θα γυρίσει, εκείνη θα κοιμάται. Με την πρώτη μου γυναίκα δεν ήθελα να παντρευτούμε, όταν απολύθηκα και μετά από 1-2 χρόνια, ήμουν αρραβωνιασμένος μαζί της, της είπα να μην παντρευτούμε, γιατί ήταν αδύνατο να συμβαδίσει με τη δουλειά μου και να επιβιώσουμε. Παντρεύτηκα 3 φορές και «κάηκα». Δεν μπόρεσαν... Σηκωνόμουν το μεσημέρι κι έπρεπε να φύγω για τις δουλειές μου. Με έβλεπαν μόνο όταν κοιμόμουν, σηκωνόμουν, έπινα καφέ, έπαιζα μισή ώρα με τα παιδιά κι έφευγα. Αυτή δεν είναι ζωή οικογένειας. Μεγάλωσα τα παιδιά μου όσο μπορούσα, τα πονούσα και τα πονάω, τα αγαπάω.»

- Οι γυναίκες σου δεν ήταν τσιγγάνες.

«Όχι, δεν παντρεύτηκα καμία τσιγγάνα, δεν έτυχε, όχι ότι είμαι ρατσιστής. (Γέλια.) Στις σχέσεις μου ήμουν πάντα εντάξει, μονογαμικός. Λέω στον κόσμο ότι είμαι τσιγγάνος, είμαι αυθεντικός, πολλοί δεν το λένε. Υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα και δεν το λένε, κακώς.»

- Σε ενοχλεί όταν δεν σε αποκαλούν «τσιγγάνο», αλλά «γύφτο»;

«Ο γύφτος είναι ο σιδεράς, ένας εργάτης, δεν είναι φυλή. Ο τσιγγάνος είναι ο μυγιάγγιχτος. Εμείς λεγόμαστε Ρομ, που ξεκίνησε από το ρωμιός.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved