Θεατρικά νέα: Η επιστροφή του Σιρανό Ντε Μπερζεράκ και το τρέξιμο Καρύδη και Μπουλέ
Showbiz

Θεατρικά νέα: Η επιστροφή του Σιρανό Ντε Μπερζεράκ και το τρέξιμο Καρύδη και Μπουλέ

Μπορεί να ετοιµάζεται να ενσαρκώσει τον βασικό ήρωα του «Nine», Γκουίντο Κοντίνι, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήδη όµως έχει «κλείσει» για το τι θα κάνει θεατρικά µετά το Πάσχα.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της Real, θα «ντυθεί» και πάλι τον Συρανό ντε Μπερζεράκ, που του έφερε θερµές κριτικές από κοινό και ειδήµονες. Η παράσταση που σκηνοθέτησε µε έµπνευση ο Γιάννης Κακλέας πρόκειται να φιλοξενηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στο πλευρό του Βασίλη Χαραλαµπόπουλου θα δούµε και πάλι στον ρόλο της Ρωξάνης την Τάνια Τρύπη, η οποία συµπράττει και στο «Nine».
Υπήρξαν σκέψεις για να αναλάβει τον εν λόγω ρόλο η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία ανήκε στην πρώτη διανοµή της παράστασης, δεν της το επέτρεψαν όµως τα γυρίσµατα της «Εθνικής Ελλάδος» που θα κάνει εκείνη την εποχή. Για την ώρα, πάντως, η ηθοποιός έχει αρχίσει να δουλεύει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Sweet Charity», που θα ανέβει στο «Badminton» τον Μάρτιο. Η Σµαράγδα Καρύδη κάνει µαθήµατα χορού και φωνητικής µιας και πρόκειται να υποδυθεί την ονειροπόλα Hope Charity Valentine, µια χορεύτρια καµπαρέ που αναζητά την αληθινή αγάπη, αλλά... σκοντάφτει διαρκώς σε λάθος εραστές. Στο πλευρό της στο καινούργιο απαιτητικό «στοίχηµα» θα βρεθούν οι Μέμος Μπεγνής, Σταύρος Ζαλμάς, Νάντια Μπουλέ, Ντορέττα Παπαδημητρίου κ.ά. Η τελευταία θα πρέπει να τρέξει «µαραθώνιο», µιας κι έχει ήδη αναλάβει το «Καληµερούδια» του Mega, ενώ το ίδιο τρέξιμο θα έχει και η Νάντια Μπουλέ, αφού θα βρίσκεται ανάμεσα στην πρόβα του µιούζικαλ και τις παραστάσεις του «Nine».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved