Στέλιος Λεγάκης: «Είναι μειονέκτημα να με λένε οι κοπέλες “μικρό”»
Showbiz

Στέλιος Λεγάκης: «Είναι μειονέκτημα να με λένε οι κοπέλες “μικρό”»

Μερικές φορές τού λείπει του Στέλιου Λεγάκη το να έχει έναν κολλητό, που να τον παίρνει ανά πάσα στιγμή τηλέφωνο, να μιλάνε άνετα μεταξύ τους και να του λέει τα μυστικά του - είναι ίσως κι αυτό ένα από τα τιμήματα όταν γίνεσαι σταρ από τα 14 σου. 

Αντικαθιστά, όμως, αυτό το κενό με την παρουσία του πατριού του, του Τάσου, ο οποίος είναι συνεχώς δίπλα του, σαν φύλακας άγγελός του. «Δυστυχώς, είμαι επιφυλακτικός με τους ανθρώπους που με πλησιάζουν. Δεν έχω πια την παλιά μου αθωότητα. Κάποια φιλαράκια που είχα απομακρύνθηκαν μετά την επαγγελματική ενασχόλησή μου με τη μουσική, είτε από δικό μου λάθος είτε από δικό τους. Ισως να ήταν και οι συνθήκες περίεργες, δεν ξέρω. Νιώθω πάντως πολύ τυχερός που έχω αυτή την οικογένεια. Ποτέ και τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά μας, είμαστε δεμένοι μεταξύ μας σαν γροθιά» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Τους τελευταίους μήνες ξυπνάνε με τον πατριό του στις 5.30 το πρωί και στις 5.45 βρίσκονται ήδη στους δρόμους για πρωινή προπόνηση. «Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, ούτε στο τραγούδι, ούτε στις σχέσεις, ούτε στο πώς σκέφτεσαι, ούτε στην καθημερινότητα. Είναι μειονέκτημα όμως να με λένε οι κοπέλες “μικρό”, δεν μ’ αρέσει καθόλου αυτό! Αν και σε άλλες περιπτώσεις, έχει τα πλεονεκτήματά του. Υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση και προστασία σε τυχόν λάθη... Αλλά τι το ψάχνω; Όντως, μικρός είμαι ακόμη!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved