Χριστίνα Κοντοβά: «Είχα φτάσει σε μια καμπή της ζωή μου όπου είπα φτάνει πια!»
Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά: «Είχα φτάσει σε μια καμπή της ζωή μου όπου είπα φτάνει πια!»

Η επαγγελματική επιτυχία για την Χριστίνα Κοντοβά ήρθε έπειτα από αρκετή δουλειά, αλλά και πολλά λάθη, μέσα από τα οποία έμαθε. 

«Στα πρώτα μου βήματα έφτιαχνα ρούχα με βάση αυτά που αρέσουν σε μένα, ένα λάθος που κάνουν πολλοί νέοι σχεδιαστές. Σκέφτεσαι "τι θα άρεσε σε μένα να βάλω;", μόνο που αυτό δεν είναι τόσο εμπορική σκέψη ούτε βοηθά στο να έχει συνοχή η συλλογή σου. Οι πρώτες μου συλλογές δεν είχαν όντως καμία συνοχή. Πλέον έχω διαφορετική προσέγγιση όταν σχεδιάζω» τόνισε στο People. Η Χριστίνα, όμως, δεν μετανιώνει για τα λάθη της. «Εχω δουλέψει και έχω κουραστεί πάρα πολύ. Δεν θα άλλαξα απολύτως τίποτα. Έχω μάθει από τα λάθη μου».

Παραδόξως, ξεκίνησε να ασχολείται με τη μόδα πριν από επτά περίπου χρόνια, την περίοδο που άρχιζε η οικονομική κρίση στη χώρα μας, αλλά αυτό δεν φάνηκε να την επηρεάζει. «Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη λέξη "κρίση". Σε γενικότερο πλαίσιο υπάρχει μια ανακατάταξη, αλλά ο καθένας την κρίση του την ορίζει ο ίδιος. Αποδέχομαι τα γεγονότα, αλλά κάνω αυτό που επιθυμώ. Δεν έχω καθόλου μίζερη αντίληψη. Είναι στο χέρι μας να περνάμε καλά» υποστηρίζει. Όπως εξηγεί, «είμαι άνθρωπος που βάζει στόχους. Μάλιστα, τους γράφω στο ημερολόγιο μου και σβήνω όποιον εκπληρώνεται, βάζοντας νέους στόχους στη συνέχεια. Τον τελευταίο καιρό αποφάσισα να κάνω πιο συγκεκριμένα τα "θέλω" μου, κάτι στο οποίο με έχουν βοηθήσει πολύ τα μαθήματα αυτοβελτίωσης που παρακολουθώ εδώ και τέσσερα χρόνια. Είχα φτάσει σε μια καμπή της ζωή μου όπου είπα "φτάνει πια!" και από τότε πήρα την κατάσταση στα χέρια μου. Βέβαια, δεν είναι εύκολο όλο αυτό, χρειάζεται πολλή προσωπική δουλειά. Όμως, από κάποιο σημείο και μετά, γίνεται τρόπος ζωής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved