Άρης Σερβετάλης: «Για να εργαστείς χρειάζεται πειθαρχεία»
Showbiz

Άρης Σερβετάλης: «Για να εργαστείς χρειάζεται πειθαρχεία»

Πώς ήταν μικρός ο Άρης Σερβετάλης; Υπήρξε πειθαρχημένο άτομο ως παιδί, ως έφηβος;

«Αυτό καλλιεργείται, συνήθως δεν το έχεις έμφυτο. Ενδεχομένως κάποιοι να το έχουν, είναι όμως μάλλον σπάνιο. Δεν θα έλεγα ότι το είχα, αλλά μου αρέσει η δουλειά. Μπορεί κάποιος να έχει δυνατότητες, αλλά για να μετατραπoύν και να εξελιχθούν σε ικανότητες χρειάζεται πολλή εργασία. Και για να εργαστείς χρειάζεται πειθαρχεία.. Αυτός είναι ο κανόνας. Αναγκαστικά, ακόμη και τις στιγμές που δεν έχεις τις δυνάμεις ή τη διάθεση, πρέπει να είσαι εκεί, παρών με όλες τις δυνάμεις σου καινά ανταπεξέλθεις» τόνισε στο Votre Beaute.

-Πολλοί πιστεύουν πως ένας ταλαντούχος ηθοποιός όπως εσύ, δεν χρειάζεται να κουραστεί. Αρκεί να καλλιεργεί το ταλέντο του. Έτσι απλά. Ήρθε κάποια φορά που κεράστηκες και είπες «τα παρατάω»; Η επιτυχία είναι ικανό αντίβαρο στην προσπάθεια;

«Όταν δημιουργείς κάτι με μόχθο, το αγαπάς, είναι πολύτιμο, έχεις καταθέσει εμπειρίες, βιώματα, ιδρώτα σ' αυτό. Την ψυχή σου. Όσο κι αν έχεις κουραστεί, ξέρεις για ποιους λόγους καταπιάνεσαι μ' αυτή την εργασία. Όπως ο οικοδόμος που σηκώνεται το πρωί και πηγαίνει στην οικοδομή, έτσι κι εγώ έρχομαι στο θέατρο .Έτσι το βλέπω. Είναι η διαδικασία. Είτε έχω διάθεση είτε όχι, αυτό καλλιεργώ. Καμιά φορά διαπιστώνω πως και κάποιες μέρες που δεν υπάρχει διάθεση, όταν κάνω απλά τη δουλειά μου, βγαίνουν καλύτερα αποτελέσματα απ' ό,τι όταν έχω μεγάλα κέφια, Μερικές φορές όταν έχω μεγάλη διάθεση, υπερβάλλω. Είναι αυτό που λένε "κάηκε από υπερβάλλοντα ζήλο". Κάπως έτσι αντισταθμίζεται αυτό, έχει αναπτυχθεί ένας εσωτερικός θερμοστάτης που τα ρυθμίζει!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved