Θοδωρής Αθερίδης: «Ψυχικά δεν αντέχω να γίνεται ολικός αποχωρισμός»
Showbiz

Θοδωρής Αθερίδης: «Ψυχικά δεν αντέχω να γίνεται ολικός αποχωρισμός»

Στα έργα του Θοδωρή Αθερίδης, εδώ και πολλά χρόνια, οι θίασοι δεν αλλάζουν εντελώς, υπάρχει πάντα ένας πυρήνας κοινών ανθρώπων, με μικρές αλλαγές στα πρόσωπα. 

Σε αυτό το έργο, το Δόξαπατρή λείπει η Σμαράγδα Καρύδη και πάλι, αλλά για πρώτη φορά παίζει μαζί του η κόρη του, Φωτεινή, η οποία ερμηνευτικά αποδεικνύεται μια ευχάριστη έκπληξη.

Του λείπει η Σμαράγδα; Και ποιος είχε την ιδέα για τη συνεργασία με την κόρη του; «Ψυχικά δεν αντέχω να γίνεται ολικός αποχωρισμός. Φτιάχνεις ένα θίασο, περνάς καλά και τον θέλεις όλο και την επόμενη χρονιά, αλλά δεν γίνεται, γιατί ένας κανόνας του εμπορικού θεάτρου είναι να αλλάζει το σχήμα. Μπορούν, όμως, πάντα να μένουν κάποιοι άνθρωποι. Η Σμαράγδα έχει παίξει στα τέσσερα από τα οκτώ έργα μου. Όχι, δεν μου λείπει, γιατί την έχω μέσα στη ζωή μου. Η κόρη μου δεν ήθελε να συνεργαστούμε. Εγώ της έκανα την πρόταση. Ζήλευε τους θιάσους που φτιάχνω, γιατί ήξερε ότι περνάω καλά και το έβλεπε στις πρόβες. Απέφευγε να δουλέψουμε μαζί για να μην πούνε ότι “δουλεύει με τον μπαμπά”. Της εξήγησα, λοιπόν, πως, αν είναι καλή, κανείς δεν θα μπορεί να πει τίποτα, ενώ, αν είναι κακή, είτε με εμένα είναι είτε με κάποιον άλλον, πάλι θα τη σχολιάσουν. Αυτό το τόσο απλό επιχείρημα ήταν και καταλυτικό» τόνισε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved