Ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανέβαλε τον γάμο του – Τι συμβαίνει;
Showbiz

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανέβαλε τον γάμο του – Τι συμβαίνει;

Ήταν να παντρευτούν τον Νοέμβριο όμως αποφάσισαν να αναβάλλουν τον γάμο τους. Τι πραγματικά συμβαίνει;

Ο λόγος για τη Μελίνα Μακρή των Vegas, την Ελληνίδα «Lady Gaga», όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλά ΜΜΕ, που είχε ανακοινώσει παλιότερα από τη σκηνή των MadWalk τον επικείµενο γάµο της µε τον σύντροφό της Στάθη Λαγογιάννη. Όλοι περιµέναµε λοιπόν τον Νοέµβριο να δούµε την εντυπωσιακή τραγουδίστρια ντυµένη νυφούλα. Το περιβάλλον του ζευγαριού, όμως, σύμφωνα με τη Real, κάνει τώρα λόγο για μία µικρή αλλαγή στα σχέδιά του: Ο γάµος αναβλήθηκε, ευτυχώς για λίγες µόνο ηµέρες.
Ορίστηκε νέα ηµεροµηνία και έτσι τον ∆εκέµβριο, λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, το ζευγάρι αναµένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Κουµπάρος θα είναι ο συνεργάτης και καλός φίλος τους, ράπερ Zeraw. Το µυστήριο σχεδιάζεται να γίνει στην Αθήνα, αλλά οι περισσότερες λεπτοµέρειες δεν έχουν ακόµη τακτοποιηθεί. «Οι λόγοι που µεταφέρθηκε η ηµεροµηνία του γάµου είναι διαδικαστικοί», εξηγεί καλά ενηµερωµένη πηγή. Οι Vegas βρίσκονται στην προετοιµασία του νέου τους δίσκου που θα κυκλοφορήσει τον επόµενο µήνα, µε αποτέλεσµα ο φόρτος εργασίας αυτό το διάστηµα να είναι µεγάλος και ο χρόνος που αποµένει για την προετοιµασία του γάµου να είναι κυριολεκτικά ελάχιστος. Επίσης, λόγω της απήχησης που απολαµβάνει στη νεολαία το συγκρότηµα, τα live αυτής της περιόδου είναι δεκάδες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η έλλειψη χρόνου, λοιπόν, ήταν το µικρό εµπόδιο που υποχρέωσε το αγαπηµένο ζευγάρι να τροποποιήσει τα σχέδιά του.
Παρά τις απαραίτητες προσαρµογές, η Μελίνα και ο Στάθης περιµένουν µε µεγάλη ανυποµονησία την πιο σηµαντική ηµέρα της ζωής τους. «Ο γάµος θα γίνει πριν από τις χριστουγεννιάτικες γιορτές. Είναι και οι δύο πολύ χαρούµενοι και, παρόλο που ζουν µαζί, είχαν ανάγκη να προχωρήσουν στο επόµενο βήµα», αποκαλύπτει στην «R» άνθρωπος του στενού τους περιβάλλοντος.
Η σχέση τους µετράει ήδη επτά χρόνια, τα τελευταία πέντε εκ των οποίων οι δυο τους µοιράζονται την ίδια στέγη. Η πρόταση γάµου πριν από λίγους µήνες ήρθε µάλλον ως φυσικό επακόλουθο. Παρόλο που δεν χαρακτηρίζεται φαντασµαγορική, ήταν πληµµυρισµένη από το κατάλληλο συναίσθηµα. Η επισηµοποίηση της σχέσης ήταν κάτι που απασχολούσε κατά καιρούς το ζευγάρι. Σε µία από τις συζητήσεις τους, ο Στάθης ζήτησε απλώς από τη Μελίνα να γίνει η γυναίκα του και εκείνη δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved