Σκορδά-Λιάγκας: Η οικογενειακή βόλτα στη Βουλιαγμένη και η επιθυμία για τρίτο παιδί!
Showbiz

Σκορδά-Λιάγκας: Η οικογενειακή βόλτα στη Βουλιαγμένη και η επιθυμία για τρίτο παιδί!

Μπορεί η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας εδώ και λίγο καιρό να ζουν καθηµερινά σε έντονους ρυθµούς λόγω της απαιτητικής εκποµπής «Το Πρωινό», που παρουσιάζουν µε µεγάλη επιτυχία για τρίτη χρονιά στον ΑΝΤ1, όµως πάντα βρίσκουν τον απαραίτητο χρόνο για να τον αφιερώσουν στους δύο γιους τους Γιάννη και ∆ηµήτρη.

Άλλωστε, η οικογένεια είναι πάνω και πρώτα απ’ όλα και για τους δύο και ο ελεύθερος χρόνος τους ανήκει δικαιωµατικά στα παιδιά τους. Ο φωτογραφικός φακός της Real απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγµές του µε τους γιους του. Μαζί τους ήταν και η µητέρα της παρουσιάστριας Εύα Σκορδά. Η οικογένεια βρέθηκε στον Λαιµό της Βουλιαγμένης για να απολαύσει το µεσηµεριανό γεύµα σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής, µε τη Φαίη να έχει συνεχώς αγκαλιά τον µικρό ∆ηµήτρη και τη γιαγιά Εύα να έχει υπό την επίβλεψή της τον Γιαννάκη. Όσο για τον παρουσιαστή, έδειχνε να χαίρεται κάθε στιγµή του µαζί µε τα αγαπηµένα του πρόσωπα, πειράζοντας συχνά και τους δυο γιους του, που του έχουν µεγάλη αδυναµία, όπως βέβαια και εκείνος σε αυτούς.
Η Φαίη Σκορδά αυτό το διάστηµα βιώνει ένα θαύµα, όπως η ίδια χαρακτηρίζει τη ζεστή σχέση που έχουν αποκτήσει ο 4 ετών Γιάννης και ο µόλις 17 µηνών ∆ηµήτρης. Τα δύο χαριτωµένα αγοράκια µοιράζονται πολλά και αυτό αρέσει πάρα πολύ στους γονείς τους, οι οποίοι τα καµαρώνουν. Η παρουσιάστρια πάντα ήθελε να δηµιουργήσει µεγάλη οικογένεια. Είναι, άλλωστε, από τις γυναίκες που πιστεύουν απόλυτα στο ότι ο προορισµός και η εξέλιξη της συζυγικής συνύπαρξης είναι τα παιδιά. Η ίδια δεν έχει κρύψει την επιθυµία της να αποκτήσει πολλά παιδιά, καθώς τα θεωρεί την απόλυτη ευτυχία στη ζωή της, όµως το περιβάλλον της διαψεύδει τις φήµες που τη θέλουν έγκυο στο τρίτο παιδί. Προς το παρόν, της αρκεί που µοιράζεται κάθε ηµέρα τις αγκαλιές και τα παιχνίδια µε τους δύο γιους της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved