Γιώργος Χωραφάς: «Έχω πολλή όρεξη για τη ζωή. Μπορεί να είναι θέµα DNA ή χηµείας»
Showbiz

Γιώργος Χωραφάς: «Έχω πολλή όρεξη για τη ζωή. Μπορεί να είναι θέµα DNA ή χηµείας»

Ο Γιώργος Χωραφάς μιλάει για τη νεότητα της προσωπικότητάς του, τις καλές συνήθειες που έχει αλλά και για το αν γυμνάζεται ή όχι...

 

 

Πώς παραµένετε τόσο νεανικός;

«Έχω πολλή όρεξη για τη ζωή. Μπορεί να είναι θέµα DNA ή χηµείας. Είναι όµως και θέµα τύχης, γιατί µερικοί άνθρωποι έχουν στα χέρια τους ένα χαρτί πολύ δύσκολο να παίξουν, όπως οι άνθρωποι που γεννιούνται σε έναν τόπο που έχει πόλεµο ή φοβερές αδικίες ή καταπιεστικά καθεστώτα. Η ζωή σού δίνει ένα χαρτί που µπορεί να είναι πολύ δύσκολο να παίξεις. Εγώ είχα την τύχη να έχω δύσκολο χαρτί, αλλά ταυτοχρόνως παιζόταν και είχα και καλά χαρτιά στα χέρια µου. Μερικές φορές το ’παιξα καλά, άλλες φορές άσχηµα, αλλά παρ’ όλα αυτά είχα την τύχη να βρεθώ εκεί που βρέθηκα και να έχω την ενέργεια που έχω και τη σχέση που έχω µε το ένστικτο και το σώµα µου. ∆εν του κάνω πολύ κακό, του ’χω κάνει πολλά, αλλά το άντεξε. Και τώρα έχω πολύ καλή σχέση, το σώµα µου είναι ο κόσµος µου».

Γυµνάζεστε;

«Γυµνάζοµαι, βάζω µουσική, κάνω πράγµατα, µου αρέσει ο αυτοσχεδιασµός, ό,τι και να κάνω θα είναι αυτοσχεδιαστικό και δεν µου αρέσει να κάνω δύο φορές το ίδιο πράγµα ή να ακολουθώ κάποιον που να µου λέει, το δεξί πόδι, το αριστερό χέρι. Αν γυµνάζοµαι είναι επειδή το θέλει το σώµα µου και αυτό τελικά είναι το βασίλειό µας και πρέπει να είµαστε καλός βασιλιάς ή βασίλισσα γι’ αυτό. Πρέπει να είµαστε δίκαιοι και να µην του κάνουµε κακό ή αν κάπου µάς λέει ότι έχει πρόβληµα να το προσέχουµε».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved