Αθηνά Οικονομάκου: «Έχω περάσει από τη φάση που τα κάνω όλα μαζί»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: «Έχω περάσει από τη φάση που τα κάνω όλα μαζί»

Αυτή τη σεζόν η Αθηνά Οικονομάκου έσπασε κάθε ρεκόρ προτάσεων στην τηλεόραση για σίριαλ και, μάλιστα, εν μέσω κρίσης. Ήταν φέτος το πιο «πολυπόθητο» πρόσωπο στην TV;

«Yήρχαν προτάσεις. Ήταν πολλές και ενδιαφέρουσες όλες» τόνισε στο You.

-Για εκπομπή τίποτα;

«Όχι, αλλά έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν μ’ ενδιαφέρει. Και εφόσον υπάρχει πρόταση για να δουλέψω στο επάγγελμά μου γιατί να κάνω κάτι άλλο; Προς το παρόν δεν νιώθω έτοιμη.»

-Θέατρο;

«Θέατρο δεν θέλω προς το παρόν αφού θα κάνω τηλεοπτικό. Έχω περάσει από τη φάση που τα κάνω όλα μαζί. Ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο να κάνω λίγα πράγματα και καλά παρά να πιέζομαι και να δυσανασχετώ.»

-Αληθεύει ότι έκανες κάστινγκ για τη «Μουρμούρα»;

«Πέρασαν όλες από κάστινγκ! Και δεν είναι ότι δεν με επέλεξαν απλώς έγινε αυτό με το «Δαχτυλίδι της φωτιάς» στο MEGA και ήθελαν αποκλειστικότητα από τον ALPHA. Δυστυχώς.»

-Πάντως φέτος, αν εξαιρέσουμε το καθημερινό του MEGA, κατά τα άλλα επιλέγεις κωμωδία…

«Ναι, και όλες οι προτάσεις που είχα ήταν για κωμωδίες. Ούτως ή άλλως αυτό ήθελα να κάνω.»

-«Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» λέγεται η σειρά που ετοιμάζεις στο MEGA…

«Πρόκειται για ένα ζευγάρι που δείχνει τι περνάει την τελευταία εβδομάδα πριν από το γάμο του, που είναι και η χειρότερη της ζωής του. Εγώ είμαι η νύφη, γαμπρός είναι ο Μάκης Παπαδημητρίου και γονείς η Αριέττα Μουτούση και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.»

-Γιατί διάλεξες τελικά το MEGA;

«Λόγω ποιότητας της δουλειάς. Νομίζω ότι είναι άλλου επιπέδου. Το σενάριο είναι διαφορετικό και κωμωδία, οι συντελεστές και το κάστινγκ εξαιρετικά. Είναι άνθρωποι που θαυμάζω και τον Μάκη τον λατρεύω. Είχαμε κάνει και τον «Μαγικό καθρέφτη», την πρώτη 3D ταινία που θα βγει.

-Σε τραβάει τελικά το MEGA…

«Έχω άλλη σχέση, χαίρονται τόσο κάθε φορά που συνεργαζόμαστε. Δηλαδή όταν πήρα τηλέφωνο να πω ότι τελικά θα είμαι μαζί τους, η αντίδραση ήταν αυτή που ονειρευόμουν.»

-Το ότι πέρασες κάστινγκ δεν είναι υποτιμητικό;

«Όχι, καθόλου. Αν ήξερα, όμως, εξαρχής ότι αν γίνει το καθημερινό στο MEGA δεν θα μπορούσα να είμαι στον ALPHA, δεν θα πήγαινα. Δεν υπήρχε λόγος... Πέρασε πολύς κόσμος πάντως…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved