Αθηνά Οικονομάκου: «Αυτό δεν θα το επιτρέψω ξανά στον εαυτό μου»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: «Αυτό δεν θα το επιτρέψω ξανά στον εαυτό μου»

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Αθηνά Οικονομάκου μοιάζει να μην την προβληματίζει τόσο πολύ αν θα δουλέψει…

«Είμαι πιο χαλαρή με την έννοια ότι δεν θέλω να κλείνω δεκαπέντε δουλειές ταυτόχρονα. Αλλά με προβλημάτισε πολύ γιατί από τη μία είχα προτάσεις για την τηλεόραση που δεν με ενδιέφεραν και προτάσεις για το θέατρο που με ενδιέφεραν αλλά από την άλλη αν προέκυπτε κάτι τηλεοπτικό θα προτιμούσα να κάνω αυτό. Ήταν περίεργο και αγχωτικό. Γενικώς ήταν ένα καλοκαίρι περίεργο» τόνισε στο You.

-Τα capital controls σε πέτυχαν στη Μύκονο;

«Κι εδώ. Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι σε νησί, σε διακοπές, δεν καταλαβαίνεις ακριβώς το πρόβλημα σε σχέση με το αν βρίσκεσαι στην Αθήνα ή σε μια επαρχία. Αλλά ήταν σίγουρα ένα δύσκολο διάστημα, γιατί ακριβώς επειδή εγώ δεν ήμουν τουρίστρια εκεί, παρακολουθούσα άμεσα τι συμβαίνει στη χώρα και ήταν τρομακτικό. Για τη Μύκονο σε έχουν κατηγορήσει πολύ… Δεν πειράζει, αν τους δινόταν η δυνατότητα να το κάνουν, ας μην το έκαναν! (γέλια)»

-Την τελευταία φορά που είχαμε συναντηθεί η υπερκόπωση ήταν πολύ πρόσφατη…

«Έχω βάλει άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου οπότε αυτό δεν θα το επιτρέψω ξανά στον εαυτό μου.»

-Πώς είναι η Αθηνά σήμερα;

«Πολύ καλά, πολύ χαρούμενη, έτοιμη για μια καινούρια σεζόν, πολύ δημιουργική περιμένοντας να ξεκινήσω τα γυρίσματά μου, να περάσω όμορφα και φέτος. Γιατί γενικότερα περνάω πάρα πολύ καλά στις δουλειές που κάνω. Επιλέγω να πηγαίνω εκεί που νιώθω ασφάλεια. Εύχομαι να έχει επιτυχία η «Χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» γιατί την πιστεύω πολύ. Εύχομαι, επίσης, και το καθημερινό να αγαπηθεί όσο το αγαπήσαμε κι εμείς που το δουλέψαμε τόσο καιρό και ξενιτευτήκαμε γι’ αυτό. Και είναι μια σεζόν που προχωράμε ένα βήμα παρακάτω. Το ότι θα κάνω κωμωδία και έχω κι άλλα πράγματα στο κεφάλι μου με ιντριγκάρει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved