Τζόυς Ευείδη: «Άμα δεν δουλέψω, τέλειωσε, θα πάω φυλακή»
Showbiz

Τζόυς Ευείδη: «Άμα δεν δουλέψω, τέλειωσε, θα πάω φυλακή»

Μπορεί η Τζόυς Ευείδη να τα έβγαλε δύσκολα πέρα, φέτος, ωστόσο, η ηθοποιός παραδέχεται στο You ότι πέρασε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι, μένοντας στο σπίτι της και μην πηγαίνοντας πουθενά για διακοπές...

Σε τι βαθμό σε επηρεάζουν αυτά που συμβαίνουν στη χώρα;

"Έχω φρικάρει τελείως όπως όλοι. Παρόλα αυτά, πέρασα ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι προσπαθώντας να βλέπω όσο γίνεται λιγότερο ειδήσεις. Μετά από πάρα πολλά χρόνια, έμεινα στο σπίτι μου με τα ζωάκια μου. Όποιος φίλος ήθελε να με δει, ερχόταν και μ’ έβλεπε".

Θεωρείς ότι είσαι από τις τυχερές στη δουλειά;

"Είμαι από τις τυχερές όσο σκέφτομαι τη ζωή μου, γιατί δουλεύω πολλά χρόνια. Δεν την έχω κυνηγήσει τη δουλειά αλλά με έχει βρει. Αυτό είναι σπάνιο. Δεν είμαι άνθρωπος του... PR, δεν τα κάνω καλά αυτά, αλλά τα ντρέπομαι και πάρα πολύ..."

Για τι άλλο ντρέπεσαι;

"Για πάρα πολλά πράγματα. Όπως για τον ρατσισμό προς όλες τις κατευθύνσεις. Δηλαδή προς τους μετανάστες, τα αδέσποτα, τους χοντρούς, τα nerds..."

Έπεσες ποτέ θύμα ρατσισμού;

"Δεν είμαι από τους ανθρώπους, που τους «εγκρίνουν» όλοι. Βεβαίως κι έχω πέσει θύμα τέτοιου ρατσισμού. Για πολλούς ανθρώπους θεωρούμαι από αντιπαθής έως και εριστική. Φαντάζομαι ότι έχω μεγάλες αντιπάθειες στον χώρο. Ο κάθε άνθρωπος έχει άλλη ιδέα για σένα."

Έχουν φύγει άνθρωποι από δίπλα σου, επειδή λες αυτό που σκέφτεσαι;

"Με ενδιαφέρουν πολύ οι ισορροπίες σε μια δουλειά και γι’ αυτό φροντίζω πολύ τη συμπεριφορά μου προς όλους. Θέλω να υπάρχει καλό κλίμα διαφορετικά η δουλειά δεν «ανθίζει»!"

Χάνεις εύκολα τις ισορροπίες σου;

"Έχω «πατήσει» φωνή και έχω διεκδικήσει πράγματα, χωρίς να κάνω λαμογιές και με... τακτικές. Τα έχω διεκδικήσει ευθέως. Και ή μου «κάτσανε» ή δεν μου «κάτσανε»."

Έμεινες ποτέ χωρίς χρήματα;

"Εννοείται! Άμα δεν δουλέψω, τέλειωσε, θα πάω φυλακή. Δουλεύω για το στεγαστικό μου και την Εφορία".

Πώς διαχειρίστηκες αυτή την κατάσταση;

"Με φρίκη και απόγνωση".

Έπεσες σε κατάθλιψη;

"Χιλιάδες φορές, μέρα παρά μέρα, μη σου πω... Την έχω «ψωμοτύρι»".
(γέλια)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved