Μαρία Μπεκατώρου: «Η Υβόννη Μπόσνιακ ξέρει όλα μου τα μυστικά»
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: «Η Υβόννη Μπόσνιακ ξέρει όλα μου τα μυστικά»

Για την κολλητή της φίλη, Υβόννη Μπόσνιακ μιλάει στο ΕΓΩ η Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και για το πόσο έχει προδοθεί από πρόσωπα, που νόμιζε ότι μπορούσε να εμπιστευτεί...

Ποιοι ξέρουν όλα σου τα μυστικά;

«Οι φίλες μου. Η Ιφιγένεια, η Υβόννη (σ.σ: Μπόσνιακ) και η κουμπάρα μου, η Αγγελική».

Με την Υβόννη Μπόσνιακ δέσατε από την πρώτη στιγμή...

«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν κάνω πολύ εύκολα φίλους. Τα τελευταία χρόνια, μου αρκούσαν αυτοί που είχα. Άνθρωποι, με τους οποίους είχαμε περάσει όλα τα τεστ και τις δοκιμασίες, που απαιτούνται για να δέσει μια φιλία. Με την Υβόννη ένιωσα -και νομίζω πως και εκείνη το ίδιο αισθάνθηκε- ότι δεν έπρεπε να χάσουμε την ευκαιρία και να μην εξελίξουμε αυτήν τη γνωριμία, που μας έτυχε, σε κάτι βαθύτερο».

Ποια είναι τα «τεστ» που δένουν μια φιλία;

«Εμπιστοσύνη, κατανόηση, στήριξη στις δύσκολες στιγμές, αλλά και πολλή χαρά στις εύκολες, έλλειψη ανταγωνισμού, ελευθερία και όχι καταπίεση. Είναι σαν τη σχέση ενός ζευγαριού. Έχεις προδοθεί από ανθρώπους; Βέβαια! Έχω εμπιστευθεί προσωπική μου στιγμή σε κάποιον και την έκανε γνωστή σε πολύ κόσμο. Έχω αισθανθεί προδοσία, όταν κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μου σε ανθρώπους που θεωρούσα καθαρούς, αλλά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν. Εγώ αγαπώ τους απόλυτα καθαρούς ανθρώπους, αυτούς που δεν έχουν τίποτα θολό επάνω τους. Είμαι τυχερή, που έχω δίπλα μου «πεντακάθαρους» φίλους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved