Γιατί η Υβόννη αρνήθηκε πρόταση μεγάλης εταιρίας;
Showbiz

Γιατί η Υβόννη αρνήθηκε πρόταση μεγάλης εταιρίας;

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τη μικρή κόρη τους πραγματοποίησαν προ ημερών μια σύντομη απόδραση στο εξοχικό τους στο Πήλιο και εκεί πήραν σημαντικές αποφάσεις για την οικογένεια τους.

Σύμφωνα με το Λοιπόν ετοιμάζονται άμεσα για γάμο και μάλιστα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για την ακρίβεια, πολιτικό γάμο, που θα γίνει στη γενέτειρα του τραγουδιστή στη Θεσσαλονίκη με ελάχιστους καλεσμένους και κουμπάρο τον Κώστα Πηλαδάκη. Ο λόγος της επίσπευσης του γάμου δεν είναι άλλος από την απόφαση του ζευγαριού να προχωρήσει άμεσα στη διεύρυνση της οικογένειάς τους με ένα ακόμη μωρό!

«Είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Τόσο ο Αντώνης όσο και η Υβόννη θέλουν πολύ ένα ακόμη παιδάκι. Το ζευγάρι συζήτησε το θέμα πολύ σοβαρά και κατέληξαν στην απόφαση μετά από πολλή σκέψη. Αυτό που μέτρησε είναι η επιθυμία τους η μικρή να αποκτήσει ένα αδελφάκι» και τα δύο παιδιά να μην έχουν μεταξύ τους μεγάλη διαφορά ηλικίας», αναφέρει πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά καλά το ζευγάρι, επισημαίνοντας παράλληλα πως για την Υβόννη αυτή την περίοδο προέχει η οικογενειακή της ευτυχία παρά η επαγγελματική της καριέρα.

Άλλωστε, αρνήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες μια πολύ καλή πρόταση συνεργασίας από το εξωτερικό και συγκεκριμένα να είναι το βασικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας καινούργιας εταιρείας καλλυντικών που θα λανσάρει οικολογικό μακιγιάζ. Η Υβόννη θα έπρεπε να κάνει κάποια επαναλαμβανόμενα ταξίδια κι έτσι απέρριψε την πρόταση ευχαριστώντας τους υπεύθυνους που την προσέγγισαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved