Αντωνία Χαραλάμπους: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ισορροπημένο»
Showbiz

Αντωνία Χαραλάμπους: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ισορροπημένο»

Η Αντωνία Χαραλάμπους σε συνέντευξή της μίλησε για το πώς είναι στη προσωπική ζωή και στις φιλίες της.

Θεωρείς ότι ένας έρωτας μπορεί να είναι και ισορροπημένος;

«Όχι. Άλλωστε, δεν θεωρώ τον εαυτό μου ισορροπημένο. Μπορεί μέσα σε ένα 24ωρο να με δεις σε δέκα διαφορετικές φάσεις. Είναι κι αυτό όμως μια μελέτη αν το δεις από μια διαφορετική ματιά… Είμαι πολύ επιρρεπής, στο κάθε τι που μπορεί να συμβεί, για να μου αλλάξει τη διάθεση. Εξαρτάται πάντα σε ποια φάση βρίσκομαι…».

Αναπολείς τους εφηβικούς σου έρωτες;

«Ναι. Γενικά πάντοτε είχα μακροχρόνιες σχέσεις. Ακόμα και σήμερα, όταν κάνω σχέση, έχει τη διάρκειά της. Ήμουν παραδοσιακή στις σχέσεις. Και είμαι ακόμα… Τον τελευταίο καιρό, βέβαια, κατάλαβα ότι για να κάνεις σχέση και να πάει καλά, χρειάζεται μια διαφορετική διαχείριση, που τότε ήμουν αρκετά μικρή για να μπορέσω να το ελέγξω. Τώρα πια θα επέλεγα πιο δύσκολα ανθρώπους για να βάλω δίπλα μου».

Πιστεύεις στη γυναικεία φιλία; Αυτό που λένε ότι καμιά φορά μπορεί να κρύβει «απιστίες» και ζήλιες δεν σου έχει τύχει;

«Δεν έχει τύχει ποτέ σε εμένα κάτι τέτοιο. Το μόνο που μπορεί να αποδείξει μια τέτοια «φιλία», είναι ακριβώς το αντίθετο. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω τέτοια παιχνίδια και τέτοιου είδους ίντριγκες. Όλα αυτά είναι βλακείες. Εννοείται πως τους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου τους επέλεξα και ξέρω γιατί είναι εκεί και με ποιους έχω να κάνω. Στη δική μου περίπτωση, οι φίλες μου είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Τυγχάνει να μη μιλάμε και μη συναντιόμαστε πάρα πολύ συχνά λόγω δουλειάς, αλλά ξέρω ότι είναι πάντοτε εκεί. Δυστυχώς δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο για να τις βλέπω και αισθάνομαι λίγο άσχημα γι’ αυτό, αλλά χαίρομαι πολύ που τις γνώρισα και που τις έχω στη ζωή μου. Η φιλία είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για μένα. Τους φίλους μου τους έχω πάνω και από τον εαυτό μου».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved