Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η σχέση του με την τεχνολογία και τα social media!
Showbiz

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η σχέση του με την τεχνολογία και τα social media!

Έχει αλλάξει κάτι στη σχέση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με την τεχνολογία; Τελευταία είναι πολύ ενεργός στα social media.

«Τι να κάνω, με ανάγκασαν οι συνεργάτες μου. Το μόνο που έμαθα μόνος μου είναι το Instagram κι αυτό γιατί με τα ταξίδια στην Αμερική περνούσα ατελείωτες ώρες σε αεροπλάνα, αεροδρόμια και ξενοδοχεία, κι έτσι κόλλησα» είπε στο People.
Είναι γνωστό πως τα σενάριά σου είναι χειρόγραφα, καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο η φαντασία σου είναι απόλυτα ελεύθερη. Έχεις άλλες σταθερές συνήθειες, που αρνείσαι να αποτινάξεις, ακόμα κι αν σε κάποιους φαίνεται πως η εποχή μας τις έχει «ξεπεράσει»;
Ναι, σπάνια θα χρησιμοποιήσω GPS. Είμαι από αυτούς που, αν χαθούν, θα κατεβάσουν το παράθυρο και θα ρωτήσουν. Επίσης, με εκνευρίζει παρά πολύ η συνεχής επικοινωνία μέσω mail. Όταν χρειάζομαι κάτι, θα σηκώσω το τηλέφωνο. Δεν μπορώ συνέχεια, για το παραμικρό, να στέλνω mail. Υποτίθεται ότι με τα mail γλιτώνεις χρόνο, όμως εγώ βλέπω τους ανθρώπους να τρέχουν περισσότερο κι εντέλει να έχουν λιγότερο χρόνο. Επιπλέον, ούτε πολύ online banking κάνω, ούτε online shopping, παρά μόνο σε θέματα μουσικής και αγοράς τραγουδιών, όπου αμέσως ξέρω πώς να αγοράσω κάτι από το iTunes, ακριβώς γιατί δεν το βρίσκω πουθενά αλλού. Προσπαθώ να χρησιμοποιώ εγώ την τεχνολογία κι όχι τόσο αυτή εμένα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved