Χρύσπα: Η λαχτάρα για ένα παιδί και τι αποκαλύπτει για τον γάμο της
Showbiz

Χρύσπα: Η λαχτάρα για ένα παιδί και τι αποκαλύπτει για τον γάμο της

Ζει στη ∆ραπετσώνα, κινείται µε ποδήλατο, µετρό και τραµ, δοκιµάζει για πρώτη φορά τις δυνάµεις της στο παιδικό θέατρο και, έπειτα από πέντε χρόνια γάμου µε τον επιχειρηµατία Παναγιώτη Νικολάου, είναι πιο χαρούµενη από ποτέ. Μήπως ένα παιδί θα ολοκλήρωνε την ευτυχία της Χρύσπας;

«Σίγουρα περνάει από το µυαλό µου, αλλά νοµίζω ότι το παιδί δεν είναι κάτι που προγραµµατίζεις και την άλλη ηµέρα γίνεται», απαντά η τραγουδίστρια στη Real και συνεχίζει: «Απλώς µέχρι τώρα δεν έχει τύχει. Πριν από µερικά χρόνια είχα τη δικαιολογία ότι είµαι µικρή ακόµη, είµαι κι εγώ παιδί. Τώρα µεγάλωσα λίγο, οπότε δεν έχω πλέον αυτή τη δικαιολογία και το σκέφτοµαι σοβαρά».
Λίγο πριν από την κρίσιµη επταετία και η ευτυχία εξακολουθεί να είναι το κύριο συστατικό αυτού του γάµου. «Οι εντάσεις σε ένα ζευγάρι είναι πάντα εντάσεις, αλλά γνωρίζουµε πολύ καλά µε ποιον έχουµε να κάνουµε. Κρίση δεν έχει περάσει ο γάµος µου. Είναι νωρίς... Στα πέντε χρόνια δεν νοµίζω ότι προλαβαίνεις να περάσεις κρίση. Άλλωστε είµαστε από τα ζευγάρια που παντρευτήκαµε σχεδόν αµέσως!», λέει γελώντας.
Παρ’ όλα αυτά, τα κοινά ενσταντανέ του ζευγαριού είναι µάλλον σπάνια, αφού η γνωστή τραγουδίστρια αποφεύγει να φωτογραφίζεται µαζί µε τον σύζυγό της. «Υπάρχει κόσµος που δεν ξέρει ότι είµαι παντρεµένη γιατί είναι κάτι που δεν προβάλλω. ∆εν µου αρέσει να δηµοσιοποιώ την προσωπική µου ζωή, δεν υπάρχει λόγος. Ψώνιο είµαι µε τη δουλειά µου καθαρά», λέει και συνεχίζει εξηγώντας: «∆εν νοµίζω ότι η λέξη ψώνιο στην ουσία της είναι τόσο κακή όσο ακούγεται. Το να έχουµε ψώνιο µε ορισµένα πράγµατα δεν είναι κακό. Κακό είναι όταν αυτό προσπαθούµε να το µεταφέρουµε σε άλλους, όταν επιβαρύνουµε άλλους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved