Κατερίνα Λέχου: «Αποδέχομαι την ηλικία μου. Δεν πλασάρω ότι είμαι 25 χρόνων»
Showbiz

Κατερίνα Λέχου: «Αποδέχομαι την ηλικία μου. Δεν πλασάρω ότι είμαι 25 χρόνων»

Για την ηλικία της, το νυστέρι, την ανασφάλεια, το παρελθόν και για το πώς εξαργυρώνει την καλή ζωή μιλά η Κατερίνα Λέχου στο ΟΚ!.

Έχεις βιώσει ποτέ ανταγωνισμό από συναδέλφους - γυναίκες ή άντρες;

«Αν και δε σου είναι γνώριμο ως αίσθημα, δεν το αναγνωρίζεις. Απλώς, μικρότερη έβλεπα μεγάλη ανασφάλεια και σε άντρες και σε γυναίκες. Έλεγα «κοίτα, τόσο χαρισματικός άνθρωπος γιατί είναι τόσο ανασφαλής;». Όμως, κι εγώ δεν ήμουν; Ήμουν, αλλά δεν ήταν αδηφάγο αίσθημα. Δεν ήμουν ποτέ τσιτωμένη. Κι αν έχω δεχτεί «μαχαιριές», δεν τις είδα. Έχω επιλεκτική όραση, ακοή και μνήμη. Είναι μηχανισμοί άμυνας».

Με την εικόνα σου έχεις ανασφάλεια;

«Είμαι λιγότερο ανασφαλής απ' ότι ήμουν μικρή. Ασφαλώς βλέπω τα τρωτά σημεία μου και το πέρασμα του χρόνου. Όμως αποδέχομαι την ηλικία μου. Δεν πλασάρω ότι είμαι 25 χρόνων. Ακόμη κι αν κάνεις πλαστικές επεμβάσεις, πόσο θα πολεμήσεις τον χρόνο; Φτάνεις 65 ετών και σε προδίδουν άλλα σημεία. Δεν μπορείς να διατηρήσεις επ' άπειρον τη νιότη. Δε θέλω να γεράσω άσχημα -κανείς δεν το θέλει-, αλλά δεν βλέπω και κανέναν τρόπο να το αποφύγω. Αν μπορεί κανείς να μου προτείνει κάτι πέραν του νυστεριού, θα ήθελα να μου το πει». (Γελάει.)

Φροντίζεις όμως το πρόσωπο σου.

«Ναι, το προσέχω. Νομίζω πως εξαργυρώνω την προσοχή που είχα δείξει στον εαυτό μου στο παρελθόν. Όλα λειτουργούν αθροιστικά πάνω μας. Όταν ήμουν νέα, δεν ξενυχτούσα, δεν κοιμόμουν ποτέ βαμμένη. «Εξαργυρώνω» την πειθαρχία μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved