Γ. Κωνσταντίνου: «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν κανένα ταλέντο και όμως υπάρχουν στον χώρο»
Showbiz

Γ. Κωνσταντίνου: «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν κανένα ταλέντο και όμως υπάρχουν στον χώρο»

Για τις τρικλοποδιές, τους υπαρκτούς, αλλά... ατάλαντους στον χώρο ανθρώπους, αλλά και τον λόγο, που δεν κατεβαίνει στην πολιτική μιλά ο Γιώργος Κωνσταντίνου...

Έχεις αντιμετωπίσει δυσκολίες, πεπονόφλουδες και τρικλοποδιές στην καριέρα σου;

«Χιλιάδες! Αλλά αυτά δεν θα τα πω ούτε στο βιβλίο μου. Οι περισσότεροι από αυτούς που βάλανε τα... τριβόλια στη ζωή μου έχουν «φύγει». Ε, δεν θα ήταν άδικο να κάθομαι τώρα και να μεμψιμοιρώ λέγοντας τι μου έκανε ο ένας και τι μου έκανε ο άλλος;».

Τελικά, αυτά τα... τριβόλια καταστρέφουν την καριέρα κάποιου;

«Όχι. Όταν κάποιος έχει ταλέντο, δεν παθαίνει τίποτα απολύτως. Μπορεί να πέσει, μπορεί να συρθεί, αλλά θα σηκωθεί όρθιος. Από την άλλη, όσο και να σε σπρώχνουν, αν δεν έχεις ταλέντο, δεν γίνεσαι τίποτα. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που δεν έχουν κανένα ταλέντο και όμως υπάρχουν στον χώρο».

Πώς και δεν ασχολήθηκες με την πολιτική όπως κάνουν αρκετοί συνάδελφοί σου;

«Από πολύ νέος ήμουν απολιτικό άτομο, διότι γνώρισα πολύ καλά τι εστί πολιτική. Αν ήθελα, θα μπορούσα να μπω σε ένα κόμμα και να γίνω βουλευτής, αλλά δεν το έκανα συνειδητά. Το αρνήθηκα. Ξέρεις γιατί; Όπως λέω και στο βιβλίο, για να γίνεις πολιτικός, πρέπει στην είσοδο του Κοινοβουλίου, στην γκαρνταρόμπα, μαζί με τα ρούχα σου να κρεμάς και τη συνείδησή σου. Μόνον έτσι μπορείς να δέχεσαι και να ψηφίζεις πράγματα που είναι ενάντια σε αυτά που πιστεύεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved