Showbiz

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Εγώ είμαι ο αίτιος όλων των καλών και των κακών της ζωής μου!»

Για τα σκαμπανεβάσματα της ζωής του, αλλά και για την αυτοβιογραφία του μιλάει ο Γιώργος Κωνσταντίνου, χωρίς αναφορές όμως στα προσωπικά του.

Έχεις σκεφτεί να εκδώσεις βιβλίο με θέμα τη ζωή σου, όπως συμβαίνει με τόσους καλλιτέχνες;

«Έχω γράψει ένα βιβλίο εμπνευσμένο από τη ζωή μου, αλλά ακόμη δεν ξέρω πότε θα το βγάλω. Δεν έχει καμία σχέση με τις βιογραφίες. Δεν έχει μέσα κανένα κουτσομπολιό και δεν γίνεται καμία αναφορά στις αδικίες που βίωσα. Δεν είναι γκρινιάρικο, ούτε μίζερο, είναι μια φιλοσοφία ζωής. Θα μπορούσε να είναι ένα μυθιστόρημα».

Δηλαδή, δεν θα περιλαμβάνει τα προσωπικά σου;

«Με τίποτα! Αυτό το λέω για να το ξέρει ο κόσμος και να μην το αγοράσει αν ενδιαφέρεται να μάθει με ποιες γυναίκες έζησα, αν παντρεύτηκα ή δεν παντρεύτηκα, δηλαδή για πράγματα που είναι προσωπικά μου δεδομένα».

Έχεις δώσει τίτλο στο βιβλίο σου;

«Το έχω ονομάσει «Showtime», βέβαια στο τέλος μπορεί και να τον αλλάξω, διότι πιστεύω ότι η ζωή μας είναι ένα show, το οποίο είτε θα πετύχει, είτε όχι».

Ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή της ζωής σου;

«Η ζωή μου είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Από το ζενίθ, στο ναδίρ. Έπεσα, σηκώθηκα, έπεσα και πάλι και ξανασηκώθηκα. Με άλλα λόγια, υπήρχαν ευτυχισμένες και πολύ δυστυχισμένες εποχές. Ένα όμως θέλω να πω: και για τις ευτυχισμένες και για τις δυστυχισμένες στιγμές της ζωής μου ο μοναδικός αίτιος ήμουν εγώ, δεν μου έφταιξε κανείς άλλος. Εγώ είμαι ο αίτιος όλων των καλών και των κακών της ζωής μου!».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved