Θέλξη: «Θέλουµε πολύ και τρίτο παιδί µε τον Παύλο»
Showbiz

Θέλξη: «Θέλουµε πολύ και τρίτο παιδί µε τον Παύλο»

Η ζωή της Θέλξης άλλαξε ολοκληρωτικά πριν από ενάµιση χρόνο, όταν υποδέχθηκε την πρώτη της κόρη. Από τότε η τραγουδίστρια ζει το όνειρό της στο πλευρό του συζύγου της, του επιχειρηµατία Παύλου Γιαβή.

Η τραγουδίστρια, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια απέχει από τα καλλιτεχνικά και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της, πριν από τέσσερις µήνες έζησε ξανά το θαύµα της µητρότητας, φέρνοντας στη ζωή τη δεύτερη κόρη της, που ολοκλήρωσε την ευτυχία της. Ή µήπως όχι; «Θέλουµε πολύ και τρίτο παιδί µε τον Παύλο», αποκαλύπτει η τραγουδίστρια, η οποία πάντα ονειρευόταν µία µεγάλη οικογένεια µε πολλά παιδιά. «Νιώθω ευλογηµένη που βίωσα δύο φορές το θαύµα της µητρότητας. Με τον σύζυγό µου από την πρώτη στιγµή θέλαµε να δηµιουργήσουµε µια ευτυχισµένη οικογένεια και είµαστε τυχεροί που τα καταφέραµε. Θέλουµε πολύ και τρίτο παιδί», λέει και καταλήγει: «Οι κόρες µου είναι όλη µου η ζωή».
Πλέον, η καθηµερινότητα της όµορφης τραγουδίστριας έχει αλλάξει ριζικά και δεν θυµίζει σε τίποτα εκείνη που ζούσε όταν πρωταγωνιστούσε στις µαρκίζες των πιο γνωστών νυχτερινών κέντρων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Μακριά από τις µουσικές σκηνές, τα φανταχτερά ρούχα και τις εντυπωσιακές εµφανίσεις, η Θέλξη απολαµβάνει καθηµερινά τρυφερές στιγµές µε την πρωτότοκη, 17 µηνών, κόρη της Νεφέλη και το µόλις τεσσάρων µηνών κοριτσάκι της, που, αν και ρουφούν όλη την ενέργειά της, είναι οι µεγάλες αδυναµίες της. Είναι συνεχώς µαζί τους και ακόµα και όταν βγαίνει για ψώνια, το κάνει µαζί τους.
Σε µία τέτοια στιγµή τις απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός της Real. Οι τρεις τους βρέθηκαν σε εµπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για ψώνια που ήθελε να κάνει η ευτυχής µαµά. Τις εντυπώσεις έκλεψε, βέβαια, η µικρή Νεφέλη, η οποία δεν σταµάτησε να τρέχει ανάµεσα στον κόσµο και να χαίρεται κάθε στιγµή της βόλτας τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved