Καρέ καρέ οι αμφιλεγόμενες φωτό Ουγγαρέζου-Ιλένιας
Showbiz

Καρέ καρέ οι αμφιλεγόμενες φωτό Ουγγαρέζου-Ιλένιας

Την πρώτη επέτειο της σχέσης τους θα γιορτάσουν σε δύο μήνες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς, οι οποίοι φέτος μοιράζονται και την ίδια επαγγελματική στέγη στον ΑΝΤ1. 

Ο παρουσιαστής απαθανατίστηκε με τη σύντροφο του στη Νέα Σμύρνη, όπου γευμάτισαν με φίλους σε μεξικάνικο εστιατόριο. «Λατρεύουν και οι δύο τη μεξικάνικη κουζίνα. Το εστιατόριο είναι από τα αγαπημένα τους στέκια, που είχαν καιρό να το επισκεφθούν λόγω των αυξημένων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων» μαρτυρά φιλικό τους πρόσωπο, προσθέτοντας: «Εκείνη η μέρα ήταν η μοναδική, έπειτα από αρκετό καιρό, που είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν».

Οι φωτογραφίες αυτές, που δημοσίευσε το περιοδικό OK, πάντως δεν άρεσαν και τόσο στον… Γιώργο Λιάγκα ο οποίος είπε στην εκπομπή του: «Κοιτάξτε να δείτε τι δυστυχία κουβαλάει και ο ένας και ο άλλος. Η μία κοιτάει αριστερά, ο άλλος ευθεία δεν έχουν καμία επαφή. Είναι μακριά ο ένας από τον άλλον, και όσο προχωράνε, απομακρύνονται κιόλας και δεν προχωράνε κοντά. Εγώ προτείνω σ’ όλα τα ζευγάρια, όλα τα επώνυμα ζευγάρια να παίρνουν τις εφημερίδες από τα περιοδικά και τις κοιτάνε, να βλέπουνε την γλώσσα του σώματος γιατί δεν τις κοιτάνε και να κοιτάνε και να σκέφτονται το μέλλον τους. Αν τώρα που δεν έχουν παντρευτεί, που δεν έχουνε παιδιά, δεν έχουν βάρος και καθημερινότητα είναι έτσι, μετά πέντε χρόνια πως θα είναι;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved