Συνέλαβαν ηθοποιό γιατί έβγαζε selfies με θαυμάστριες
Showbiz

Συνέλαβαν ηθοποιό γιατί έβγαζε selfies με θαυμάστριες

Δε περίμενε πως θα τον περικύκλωναν τόσες θαυμάστριες και θα τον συλλάμβανε η αστυνομία.

Ο ηθοποιός Abdul Aziz al-Kassar από τη Σαουδική Αραβία που ζει στο Κουβέιτ, βρέθηκε στο Riyadh και θαυμάστριες του τον περικύκλωσαν. Τα κορίτσια του ζήτησαν να φωτογραφηθεί μαζί τους κάτι που έκανε, όμως οι αρχές του πέρασαν χειροπέδες, έπειτα από την τεράστια αναταραχή που προκάλεσε με τις νεαρές θαυμάστριές του.
Ο ηθοποιός, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο Gulf Rotana, ανέφερε ότι δεν περίμενε μια τέτοια υποδοχή από τις θαυμάστριές του. Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube ο ηθοποιός φαίνεται να περιβάλλεται από νεαρές γυναίκες που προσπαθούν να βγάλουν selfies μαζί του, αλλά στη συνέχεια κάποιος τον τραβά...
«Δεν περίμενα να βρεθούν τόσοι πολλοί άνθρωποι να με περιμένουν. Θέλω να διευκρινίσω πως η παρουσία των νέων γυναικών στο εμπορικό κέντρο δεν ήταν στον έλεγχό μου. Με περικύκλωσαν μέχρι που κάποιος ήρθε και με τράβηξε σε ένα δωμάτιο», εξήγησε στη συνέντευξη. Όπως τόνισε, η θρησκευτική αστυνομία του κατέσχεσε το τηλέφωνο και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διατάραξη της δημόσιας τάξης, ανάμειξής του με γυναίκες που δεν σχετίζονται μαζί του και για κατάχρηση των social media.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved