Αλέξης Γεωργούλης: «Υπάρχουν οργανώσεις που κινούν τα νήματα»
Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: «Υπάρχουν οργανώσεις που κινούν τα νήματα»

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για τη νέα του ταινία «Μαριονέτες».

Οι «Μαριονέτες» είναι μια ελληνική ταινία μυστηρίου;

«Συνήθως, οι ελληνικές παραγωγές κινούνται γύρω από ιστορίες που δε μοιάζουν πραγματικές. Ή θα είναι κωμωδίες καταστάσεων ή ταινίες εποχής, αν υπάρχουν μεγάλα σενάρια χωρίς μυστήριο και διαπλοκές. Γι' αυτό, με τον Παντελή θέλαμε να κάνουμε κάτι που θα μπορούσε να συμβαίνει στην Αθήνα, χωρίς να το ξέρουμε. Ζούμε στην πόλη, γνωρίζουμε ότι υπάρχει κάτι κάπου κρυμμένο, που ξαφνικά αλλάζει ιη φυσική διαδοχή των πραγμάτων, αναρωτιόμαστε τι συνέβη, αλλά το θάβουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Ειδικά στην πολιτική, συμβαίνουν πολλά ανεξήγητα πράγματα και λέμε ότι υπάρχει πίσω τους ένα κύκλωμα».

Δηλαδή, το έναυσμα το έδωσε η πολιτική;

«Δε θα έλεγα ειδικά η πολιτική, ολόκληρη η κοινωνία, που μέσα της είναι και η πολιτική. Απλώς, επειδή η πολιτική στην Ελλάδα είναι έντονη, κάνει ακόμη πιο επίκαιρο το θέμα. Εγώ πιστεύω πως υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να έχουν εξουσία, η οποία όσο πιο αθέατη, τόσο και πιο επιδραστική είναι».

Κι αυτό συμβαίνει στην ταινία; Έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα Μασόνων;

«Δεν κατονομάζουμε πράγματα».

Ακούγεται ότι υπάρχουν Μασόνοι. μυστικές στοές...

«Δεν ασχολούμαστε με αυτά. Πάντα υπάρχουν οργανώσεις που κινούν τα νήματα. Από εκεί προκύπτει και ο τίτλος της ταινίας, γιατί ουσιαστικά η μαριονέτα παίρνει εντολές, χωρίς να καταλαβαίνει πολλά. Οπότε, εμείς είμαστε οι μαριονέτες και το παρασκήνιο κινεί τα νήματα. Αυτά τα «νήματα» εμείς τα βλέπουμε ως δικές μας ιδέες. Πιστεύουμε ότι είναι δική μας επιθυμία να κάνουμε κάτι».

Πηγή: hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved