Νικολέτα Καρρά: «Ο άντρας μου είναι περήφανος για μένα»
Showbiz

Νικολέτα Καρρά: «Ο άντρας μου είναι περήφανος για μένα»

Η Νικολέτα Καρρά λατρεύει το χορό και σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στο σύζυγό της.

Την ώρα που χορεύεις στην σκηνή πώς είναι να σε βλέπει ο άντρας σου από κάτω;

«Εγώ εκείνη την ώρα είμαι στον κόσμο μου και κοιτάζω να κάνω το χορευτικό μου. Στον πρώτο χορό ειδικά δεν είχα καν επαφή γιατί ήμουν πολύ αγχωμένη. Ο άντρας μου με έχει ξαναδεί να χορεύω έτσι κι αλλιώς, γιατί και στο “DWTS” είχε έρθει μερικές φορές. Νομίζω γενικά ότι με καμαρώνει και είναι περήφανος για μένα. Επίσης μου έλεγε τα σχόλια που έκαναν οι άνθρωποι στο διάλειμμα τα οποία ήταν πάρα πολύ ωραία. Βέβαια άκουγε και κάποια του τύπου “εντάξει μωρέ αυτή για να είναι έτσι δεν τρώει τίποτα” και έβαζε τα γέλια γιατί ξέρει πολύ καλά πόσο τρώω, οπότε τα συζητούσαμε και γελούσαμε. Αλλά γενικά του αρέσει και του άρεσα κι εγώ. Μου είπε ότι δεν με έχει δει ποτέ καλύτερη στο θέατρο».

Την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο ρόλο που κάνεις τώρα εσύ, πέρσι την είχες δει;

«Ναι. Όταν τελείωσε η παράσταση εκείνη μου είπε ότι συζητιέται το όνομά μου κι αν ενδιαφέρομαι για να μιλήσει. Και να σου πω την αλήθεια δεν είχα τρελαθεί με το συγκεκριμένο ρόλο. Μου είχε φανεί λίγο αναμενόμενος. Αλλά όταν τον δούλεψα, άλλαξα γνώμη».

Πάτησες πάνω σε εκείνη;

«Άλλο η Πηνελόπη κι άλλο εγώ. Είναι λάθος να πας να μιμηθείς τον άλλον γιατί κάθε άνθρωπος δίνει κάτι δικό του πάνω στην σκηνή. Ο Ρέππας μού έδωσε μια γραμμή και από κει και πέρα δούλεψα και το έκανα δικό μου».

Είχες άγχος επειδή ακριβώς θα έβγαινες με κορμάκια στην σκηνή; Προσέχεις τη διατροφή σου;

«Γενικώς δεν το πρόσεξα καθόλου αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω μια ανησυχία. Είναι και ο ρόλος τέτοιος και τα ρούχα και γενικά όλο το concept που δεν με παίρνει να πάρω κιλά. Δεν έχω, όμως, αγχωθεί ιδιαίτερα γιατί πάνω-κάτω τα τελευταία χρόνια το ίδιο βάρος έχω. Αν δω πάντως ότι αρχίζω και παίρνω κιλά και στα ρούχα ξαφνικά πετάνε πράγματα από δω κι από κει, ε, τότε θα μαζευτώ λίγο αναγκαστικά».

Πηγή: you

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved