Έλληνας ηθοποιός: «Μέσα σε ένα χρόνο έχασα όσα λεφτά είχα βγάλει και κοιμόμουν σε καναπέδες φίλων»
Showbiz

Έλληνας ηθοποιός: «Μέσα σε ένα χρόνο έχασα όσα λεφτά είχα βγάλει και κοιμόμουν σε καναπέδες φίλων»

Ποιος γνωστός ηθοποιός έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Ο Άνθιμος Ανανιάδης σε συνέντευξή του μίλησε για τη ζωή στην Αμερική και εξομολογήθηκε αν ερωτεύτηκε μέχρι σήμερα πολύ κάποια γυναίκα.

Έχεις ερωτευτεί πραγματικά πάρα πολύ;

«Έχω ερωτευτεί. Μου τυχαίνει να ενθουσιάζομαι και να πλάθω μια φαντασία η οποία όμως περνάει μια μέρα και αυτό όλο τελειώνει. Εμένα ο έρωτας μπορεί να μη μου κρατάει πολύ, αλλά σίγουρα οι στιγμές αυτές είναι πολύ σημαντικές για μένα. Ακόμα κι αν κρατήσει λίγο καιρό έχω ερωτεύσιμες στιγμές -δεν κρατάω μόνο το σεξ- είναι η όλη εμπειρία να μάθω, να καταλάβω τις γυναίκες. Και οι γυναίκες στο Los Angeles μου έχουν μάθει πολλά πράγματα».

Τι σου λείπει από τη ζωή σου αλήθεια;

«Δεν μου λείπει τίποτα αυτή τη στιγμή, νιώθω πλήρης. Κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και βρίσκομαι εκεί που θα ήθελα να είμαι. Στην Αμερική είναι αλλιώς, υπάρχει ένα σύστημα, μια βιομηχανία στην οποία αν ταιριάζεις και σε γουστάρουν προχωράς. Και στην Ελλάδα θα έκανα πράγματα. Απλά ήθελα μια άλλη ζωή να εξερευνήσω. Εκεί έβγαλα λεφτά αλλά έχασα κιόλας. Όταν πήγα στην Αμερική μέσα σε ένα χρόνο έχασα όσα λεφτά είχα βγάλει και κοιμόμουν σε καναπέδες φίλων μου. Δεν έκανα και δουλειές του ποδαριού για να επιβιώσω, δεν ζήτησα λεφτά από τους δικούς μου. Όμως τα πράγματα μετά ήρθαν καλά».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved