Νικολέτα Ράλλη: «Σπανίως θα μοιραστώ δημόσια μια προσωπική μου στιγμή»
Showbiz

Νικολέτα Ράλλη: «Σπανίως θα μοιραστώ δημόσια μια προσωπική μου στιγμή»

Η Νικολέτα Ράλλη σε συνέντευξή της μίλησε για τον ανταγωνισμό και τη σχέση της με τα social media.

Έχεις νιώσει τον ανταγωνισμό στο χώρο;

«Στη δουλειά μας υπάρχει απίστευτος ανταγωνισμός, αλλά δεν έχω νιώσει ποτέ να απειλούμαι. Κοιτάζω πάντα τι κάνω εγώ, κι αν ασχοληθώ με τη δουλειά του άλλου, θα είναι γιατί τη θαυμάζω».

Διατηρείς χαμηλό προφίλ. Στα Social media για παράδειγμα...

Δεν το κάνω γιατί προσέχω. Έτσι είμαι. Η αλήθεια είναι πως ειδικά στην αρχή δεν είχαμε αντιληφθεί τη δύναμη των social media. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το σοφό “τα εν οίκω μη εν δήμω”. Εκτός δουλειάς, η ζωή μας καλό είναι να μένει μακριά από τα φώτα. Σπανίως θα μοιραστώ δημόσια μια προσωπική μου στιγμή, μόνο απόψεις μου».

Πόσο έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση τη ζωή σου;

«Πολύ. Ίσως να μη χρειαζόταν να κάνω τόσες δουλειές. Ακόμα και όταν εργάζεσαι, συχνά νιώθεις άβολα να το συζητάς γιατί οι περισσότεροι είναι άνεργοι. Έχω πολλές φίλες σε αυτή την κατάσταση, όπως και τον αδελφό μου. Κι εγώ έχω μαζευτεί πάρα πολύ. Δεν ψωνίζω, π,χ., όπως παλιότερα».

Έχεις προλάβει τις χρυσές, από άποψη αμοιβών, εποχές της τηλεόρασης;

«Όχι. Δεν τα έχω μυρίσει καν τα πολλά λεφτά. Ούτε τα έχω ζηλέψει όμως. Η δική μου γενιά δεν τα έζησε, δεν έμαθε οε αυτά, οπότε δεν με πειράζει».

Είσαι πάντα πολύ χαμογελαστή. Δεν έχεις περάσει ποτέ περιόδους απομόνωσης;

«Συνέχεια περνάω. Μου αρέσει πολύ να είμαι μόνη μου. Ειδικά μετά από μια κουραστική μέρα, δεν θέλω ούτε ραδιόφωνο να βάλω στο αυτοκίνητο. Λατρεύω το γεγονός ότι μένω μόνη μου τα δύο τελευταία χρόνια. Έχω αποκτήσει άλλη κρίση για τις προσωπικές σχέσεις. Μου αρέσει η μοναξιά. Αν δεν κάνεις καλή παρέα με τον εαυτό σου, δεν καταφέρνεις τίποτα στη ζωή σου. Αυτό ισχύει και για τις σχέσεις όταν τελειώνουν. Αν δεν μείνεις μόνη σου μετά, δεν συνειδητοποιείς τα λάθη σου και τα σωστά σου».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved