Αντωνία Χαραλάμπους: «Πρώτη φορά κάνω εργασιοθεραπεία και περνάω τέλεια»
Showbiz

Αντωνία Χαραλάμπους: «Πρώτη φορά κάνω εργασιοθεραπεία και περνάω τέλεια»

Η Αντωνία Χαραλάμπους σε συνέντευξή της μίλησε για τη προσωπική της ζωή και τον ρόλο της στη σειρά «9 Μήνες».

Αν σε άκουγε κάποιος, θα συμπέρανε πως αυτή η ματαιοδοξία σου, πηγάζει από κάποια ερωτική απογοήτευση…

«Το σίγουρο είναι πως αυτή την περίοδο κάνω εργασιοθεραπεία. Τουλάχιστον, έτσι έχω το μυαλό μου ήσυχο. Πρώτη φορά το δοκιμάζω, αλλά περνώ τέλεια. Όση ενέργεια έχω, τη διοχετεύω στη δουλειά μου κι αυτό με κάνει να αισθάνομαι καλά».

Πρωταγωνιστείς στην νέα τηλεοπτική σειρά του MEGA «9 μήνες», όπου η πρωταγωνίστρια περιμένει παιδί σε μικρή ηλικία. Αν στην πραγματικότητα σού συνέβαινε κάτι τέτοιο στην εφηβεία, πως θα το διαχειριζόσουν;

«Δεν ξέρω. Σίγουρα, θα αναλάμβανα τις ευθύνες μου. Δεν θα μπορούσα με τίποτα να στερήσω μια ζωή. Όμως, δύσκολα μπορώ να δεχτώ ότι μια κοπέλα μένει έγκυος χωρίς να το θέλει. Από τη στιγμή που ένα ανήλικο κορίτσι δεν είναι προσεκτικό, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες τις».

Ήρθες ποτέ αντιμέτωπη στη ζωή σου με αδιέξοδα, τα οποία δυσκολεύτηκες να τις διαχειριστείς;

«Ναι. Σε μικρότερη ηλικία όταν υπήρχαν κάποιες εντάσεις στον οικογενειακό μου κύκλο που είχαν επίδραση και σε εμένα. Δυστυχώς, αν μπλεχτείς πολύ μέσα σε αυτά, κάπου χάνεσαι και δεν υπάρχει λόγος. Αρκεί να καταλάβεις ότι πρέπει να το αφήσεις πίσω σου και να λειτουργήσεις ανεξάρτητα. Τότε, τα πράγματα είναι πιο καλά».

Πηγή: Down town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved