Σάκης Ρουβάς: «Ποιος μπορεί να χορτάσει το οξυγόνο που αναπνέει;»
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: «Ποιος μπορεί να χορτάσει το οξυγόνο που αναπνέει;»

Για την επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη, αλλά και στη σκηνή μιλάει στο Πρώτο Θέμα ο Σάκης Ρουβάς, για το άγχος πριν από την πρεμιέρα του "Chevalier", αλλά και για την αγάπη του κόσμου.

Πώς ζεις την επιστροφή σου στη σκηνή και κυρίως το κλίμα θριάμβου, που υπάρχει από το κοινό;

«Κάθε φορά, που ανεβαίνω στη σκηνή και έρχομαι σε επαφή με τον κόσμο δημιουργείται μια ισχυρή ενέργεια, η οποία με κάνει να αισθάνομαι υπέροχα. Με απογειώνει και ξεχνώ τα πάντα. Αυτή τη σχέση, την ενέργεια, την επικοινωνία, την αποζητώ όλο και περισσότερο και κάθε χρόνο τη βιώνω πιο έντονα καθώς μαθαίνω πώς να αφήνομαι και κυρίως πώς να την απολαμβάνω περισσότερο».

Χορταίνει κανείς αυτή την αγάπη του κόσμου;

«Ποτέ! Ποιος μπορεί να χορτάσει την αγάπη, ποιος μπορεί να χορτάσει το οξυγόνο που αναπνέει; Η αγάπη του κόσμου είναι η δύναμη μου, το οξυγόνο μου».

Έχεις ακόμη άγχος πριν από τις πρεμιέρες;

«Έχω μια πάρα πολύ ωραία αίσθηση αδημονίας που, πρόβα με την πρόβα, ενισχύεται. Ανυπομονώ όλο και περισσότερο να βρεθώ στη σκηνή, να νιώσω τη λυτρωτική ενεργεί α τη ς πρώτης ημέρας, της πρώτης φοράς, της πρεμιέρας».

Υπάρχει μυστικό της επιτυχίας;

«Ό, τι κάνω το αγαπώ, το πιστεύω και δίνομαι ολοκληρωτικά. Καταθέτω την ψυχή και την αλήθεια μου. Ο κόσμος αγκαλιάζει την αλήθεια αυτή. Με το κοινό έχουμε μια ντόμπρα και ειλικρινή σχέση, στην οποία δεν χωράνε χρονικοί περιορισμοί και ημερομηνίες λήξης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved