H απόλυτη κόντρα. Όταν η Στικούδη συνάντησε τη Νίτσα τη Φουρέιρα (Nassos blog)
Showbiz

H απόλυτη κόντρα. Όταν η Στικούδη συνάντησε τη Νίτσα τη Φουρέιρα (Nassos blog)

Για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή βάση τους θα πρέπει ν΄ ανατρέξουμε στο παρελθόν. Τι ήταν η Στικούδη;

Η Στικούδη ήταν μια εστεμμένη μοντέλα στο διαγωνισμό που επί χρόνια διοργάνωνε ο Αντ1, μεταπήδησε στον πρωϊνο καφέ ελέω συνεργασίας με το κανάλι και όποτε της δινόταν η ευκαιρία τραγουδούσε στο πλατό. Θυμάμαι μάλιστα εκείνη την εποχή ως αρχισυντάκτης του πρωϊνου που δεν μπορούσα ούτε εγώ αλλά ούτε και ο παραγωγός μας ο Αντωνιάδης να τη σταματήσουμε να χώνεται στα μικρόφωνα των καλεσμένων τραγουδιστών για να τραγουδήσει.
Από μικρή ήθελε να κάνει αυτό. Και το κατάφερε.
Ταμπέλα; Το μοντέλο που δεν έμεινε μοντέλο και έγινε τραγουδίστρια.
Τι ήταν η Φουρεϊρα; Μέλος ενός συγκροτήματος που διαλύθηκε πάνω στην ακμή του με τα λοιπά μέλη να την κράζουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν. Την ανακάλυψε ο Αρσενάκος ο οποίος και την έχτισε ορθώς και έξυπνα καλλιτεχνικά, διαβάζοντας την αγορά και βλέποντας ότι ένα τέτοιο πόπ προϊόν δεν υπήρχε εκείνη την εποχή.
Ταμπέλα; Η ψεύτρα που δεν αποδέχτηκε ποτέ την καταγωγή της και πουλούσε παραμύθι μεξικάνικο
Αυτές οι δυο γυναίκες λοιπόν αν και διαφέρουν πολύ καλλιτεχνικά ανήκουν σε αυτό που λέμε mainstream pop. Η Κατερίνα έχει δεχτεί κατά καιρούς επιθέσεις τόσο από την μεγάλη αδερφή της Φουρεϊρα Μαργαρίτα-αν δεν απατώμαι- αλλά και από την ίδια την Αλβανή αοιδό. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved