Συγκατοικούν κι ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα
Showbiz

Συγκατοικούν κι ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα

Ζουν κάτω από την ίδια στέγη, στο Κολωνάκι και δείχνουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και όλα φαίνονται να γίνονται πολύ γρήγορα...

Ο λόγος για τη Μαρίνα Ασλάνογλου και το σύντροφό της, Δημοσθένη Πέππα, που αποφάσισαν να συγκατοικήσουν, ενώ είναι έτοιμοι να κάνουν και το επόμενο μεγάλο βήμα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Secret”, το ζευγάρι έχει στεγάσει τον έρωτά του σε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι. Όσοι μάλιστα γνωρίζουν καλά την ηθοποιό υποστηρίζουν πως διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της, αφού ο ποινικολόγος την έχει κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.

Δεν είναι λίγοι, δε, αυτοί που υποστηρίζουν πως δε θα αργήσει να επισημοποιήσει η σχέση της Μαρίνας και του Δήμου. Προς το παρόν πάντως, κρατούν χαμηλούς τόνους και αποφεύγουν να λένε πολλά. Ο Δημοσθένης με την αδερφή του έχει αναλάβει τα ηνία του δικηγορικού γραφείου του μπαμπά του, ο οποίος "έφυγε" πρόωρα. Η ίδια η ηθοποιός έχει δηλώσει: «Θέλω τον σύντροφό μου να τον βάλω στην καθημερινότητά μου, να δει πώς λειτουργεί η Μαρίνα με τους δικούς της ανθρώπους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved