Αστεριάδη: «Μαζί με τη Μαρινέλλα και τη Ναθαναήλ ήμασταν οι πρώτες, που κάναμε παιδιά εκτός γάμου»
Showbiz

Αστεριάδη: «Μαζί με τη Μαρινέλλα και τη Ναθαναήλ ήμασταν οι πρώτες, που κάναμε παιδιά εκτός γάμου»

Τους λόγους, που έκανε παιδιά εκτός γάμου, εξηγεί η Πόπη Αστεριάδη, η οποία βίωσε τον ρατσισμό όχι τόσο από τον κόσμο όσο από τους δικούς της συγγενείς...

Θυμάμαι τη δεκαετία του ’70 ένα σκανδαλοθηρικό περιοδικό, που σε είχε βάλει εξώφυλλο ως ανύπαντρη μητέρα. Ήταν μεγάλο σκάνδαλο εκείνα τα χρόνια να κάνεις παιδί χωρίς γάμο.

«Ναι, μαζί με τη Μαρινέλλα και την Έλενα Ναθαναήλ ήμασταν οι πρώτες καλλιτέχνιδες, που κάναμε παιδιά εκτός γάμου, αλλά αναγνωρισμένα από τον πατέρα τους».

Γιατί δεν παντρεύτηκες τον πατέρα των παιδιών σου;

«Ήταν ο μεγάλος και μπορώ να σου πω ο μοναδικός έρωτας της ζωής μου. Όμως ήταν παντρεμένος και τότε δεν υπήρχε το αυτόματο διαζύγιο, που έβαλε σε ισχύ ο Ανδρέας Παπανδρέου, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να παντρευτούμε. Ήμασταν μαζί από το 1973 έως το 1981, που χωρίσαμε, οπότε μετά, που μπορούσε να πάρει διαζύγιο, δεν υπήρχε λόγος γάμος μαζί μου. Πάντως, ο κόσμος, ως ανύπαντρη μητέρα, με αντιμετώπιζε με πολλή αγάπη, ενώ είχα αντιδράσεις από τους συγγενείς μου».

Καταλαβαίνω ότι ήταν η εποχή που υπήρχε η ρετσινιά της... αστεφάνωτης.

«Ναι, τότε τα πράγματα ήταν χάλια πάνω σε αυτό το θέμα. Έλεγαν «το εξώγαμο», «η αστεφάνωτη» και τέτοια. Εμένα όμως δε με ενδιέφερε ποτέ να παντρευτώ. Δεν ονειρεύτηκα ποτέ, από παιδί, να πάω σε εκκλησία με νυφικό. Ήθελα μόνο να κάνω παιδιά με τον άνθρωπο, που αγαπούσα».

Δε συμβιβάζεσαι.

«Ακριβώς. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα στη ζωή μου, που δεν τα πιστεύω».

Τώρα είσαι μόνη στην προσωπική σου ζωή;

«Ναι, από επιλογή και θα πρέπει να σου πω ότι δεν έχω νιώσει μοναξιά. Μένω στο ίδιο σπίτι με τα παιδιά μου και την εγγονή μου κι έχω και τους φίλους μου».

Πού «ακουμπάς» στα δύσκολα;

«Έχω τα παιδιά μου και καλούς συγγενείς, όπως τα αδέλφια και η ξαδέλφη μου. Πάντως, όταν περνάω δύσκολα, δε βγαίνω να κλαίγομαι. Και η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, έχω περάσει πολύ δύσκολα, αλλά δεν το διατυμπανίζω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved