Αρλέτα: «Μου κάνει εντύπωση γιατί οι περισσότεροι από αυτούς που με ακούνε είναι νέοι άνθρωποι»
Showbiz

Αρλέτα: «Μου κάνει εντύπωση γιατί οι περισσότεροι από αυτούς που με ακούνε είναι νέοι άνθρωποι»

Για το πώς θα ήθελε να είναι οι πολιτικοί, αλλά και για την αποδοχή, που εισπράττει η ίδια από τους νέους μιλάει η Αρλέτα...

«Από οποιονδήποτε θα ήθελε να ασχοληθεί με τα κοινά θα απαιτούσα τρία πράγματα: 1) να πηγαίνει ο ίδιος στα νοσοκομεία που προορίζονται για όλο τον κόσμο, 2) να πηγαίνουν τα παιδιά του στα σχολεία που προορίζονται για όλο τον κόσμο και 3) ο ίδιος να κυκλοφορεί με τα μέσα μαζικής μεταφοράς που προορίζονται για όλο τον κόσμο. Οι άλλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν».

Πώς βλέπετε σήμερα τη μουσική βιομηχανία;

«Σαν βιομηχανία το «μουσική» το ψάχνω, δεν το βρίσκω! Αν είναι μουσική, είναι άλλη ιστορία αυτό. Ανήκω σε άλλη γενιά και δεν το αρνούμαι ούτε προσπαθώ να το σκεπάσω. Μου κάνει εντύπωση γιατί οι περισσότεροι από αυτούς που έρχονται και με ακούνε είναι νέοι άνθρωποι. Πολλά χρόνια πριν τραγουδούσα σε μια επαρχιακή πόλη και, όταν τελείωσα, ήρθαν παιδιά 16-17 ετών να με δουν. Τότε ανάμεσα τους ήταν ένα κοριτσάκι και το ρώτησα: «Τι κάνεις, μαναράκι μου, εδώ; Θα μπορούσα να ήμουν μαμά σου». Και μου απάντησε πολύ χαριτωμένα: «Είσαστε το μόνο πράγμα για το οποίο δεν τσα-κώνομαι με τη μητέρα μου». Με κόλλησε στον τοίχο και καλά μου έκανε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved