Μιχαέλα Αντωνίου: «Έχω ζήσει από τη δουλειά μου»
Showbiz

Μιχαέλα Αντωνίου: «Έχω ζήσει από τη δουλειά μου»

Η Μιχαέλα Αντωνίου είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού, Αντώνη Αντωνίου. Προέρχεται από μια οικογένεια που ίσως δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο πέρα από ηθοποιός...

«Μέχρι τα 18 μου έλεγα στη μητέρα μου ότι αποκλείεται να ασχοληθώ με την υποκριτική. Και ξαφνικά όταν τελείωσα το σχολείο τους λέω: «Ξέρετε κι εγώ την πάτησα, αυτό θα κάνω»!» τόνισε στο You.

-Και η αντίδραση ποια ήταν; Ήθελαν;

«Πολύ. Αν δεν αγαπάς το θέατρο δεν μπορείς να το υπηρετήσεις. Έτσι με κάποιο τρόπο θα μοιραζόμασταν ακόμα μια αγάπη μας, γιατί οι γονείς μου έχουν προσφέρει τη ζωή τους στο θέατρο.»

-Ξεκίνησες από τη δραματική σχολή, βρέθηκες να κάνεις διδακτορικό στο Λονδίνο, τώρα είσαι συγγραφέας. Ποιος κατευθύνει τα νήματα τελικά, εσύ ή η μοίρα;

«Πιστεύω ότι με έναν τρόπο τη μοίρα μας την φτιάχνουμε εμείς. Εγώ από πολύ μικρή ήθελα να τα κάνω όλα.»

-Πώς αντέδρασαν οι γονείς σου όταν τους είπες ότι θα ασχοληθείς με τη συγγραφή και τέρμα η υποκριτική;

«Δεν τους το έχω πει ακόμα. (γέλια)»

-Το θέατρο έχει τελειώσει για σένα;

«Όχι, απλώς θέλω να το κάνω έτσι όπως αρέσει σ’ εμένα.»

-Απογοητεύτηκες;

«Όχι απεναντίας έχω ζήσει από τη δουλειά μου. Δηλαδή έχω κάνει μεταγλωττίσεις, κάτι που μου αρέσει πολύ. Γράφοντας, όμως, ένα βιβλίο είσαι ταυτόχρονα ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός, όλα σε ένα.»

-Ακόμα και στη συγγραφή ενός βιβλίου υπάρχει μέσα σου η υποκριτική…

«Νομίζω δεν μπορείς να ξεφύγεις. Το βιβλίο, όμως, σου δίνει μεγαλύτερη ελευθερία, μπορείς να ζωγραφίσεις με ωραιότερα χρώματα ή με τα χρώματα που εσύ επιλέγεις.»

-Ποιος το διάβασε πρώτος;

«Η μαμά μου, φυσικά, ο άντρας μου, ο πατέρας μου, η γυναίκα του μπαμπά μου η Νατάσα (σ.σ. Ασίκη), πολύ καλοί μου φίλοι.»

-Ποια ήταν η αντίδραση του μπαμπά σου όταν του είπες να παρουσιάσει το βιβλίο σου;

«Το ευχαριστήθηκε πολύ! Με στήριξε και με στηρίζει.»

-Στη δική μας σχέση δεν ταιριάζει η «μουρμούρα»! Αισθάνεσαι το βάρος του ονόματος των γονιών σου;

«Υπάρχει ένας θαυμασμός προς τους γονείς που αυτό μπορεί να λειτουργεί και λίγο ανασταλτικά. Αλλά επειδή συνήθως, στην περίπτωσή μου τουλάχιστον, οι γονείς μου στηρίζουν τις επιλογές μου, δεν ένιωσα ακριβώς αυτό, ένιωσα, όμως, ότι είχα κι άλλα πράγματα να πω, πέρα από το θέατρο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved