Σωτηροπούλου: «Είπα «Stop δε μ' αρέσει, δε θα το ξανακάνω, τέλος». Βρισκόμουν σε σύγχυση»
Showbiz

Σωτηροπούλου: «Είπα «Stop δε μ' αρέσει, δε θα το ξανακάνω, τέλος». Βρισκόμουν σε σύγχυση»

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα. Η αυτοεκτίμησή της σε τι κατάσταση είναι;

«Σε αρκετά καλή. Είμαι ένας πολύ ανασφαλής άνθρωπος. Κάνω μια ανασφαλή δουλειά, για την οποία δε θα είμαι ποτέ σίγουρη. Πάντα «παίζεις» κάτι. Πέραν αυτού, η αυτοπεποίθηση συνοδεύει την αυτογνωσία που έχω. Γνωρίζω τα όρια μου και τι ακριβώς έχω καταφέρει» τόνισε στο Hello.

-Που έκανες τα περισσότερα λάθη;

«Απέναντι στον εαυτό μου, γιατί είμαι σκληρή. Ενώ συγχωρώ εύκολα τους άλλους, εμένα δε με συγχωρώ, είμαι στρατιώτης. Έχω μάθει ν' αναλαμβάνω πολλές ευθύνες. Κάνω πράγματα που μπορεί να μη θέλω, αλλά θέλουν οι άλλοι, κι αυτό με γεμίζει τύψεις απέναντι σε μένα την ίδια.»

- Από το να πάω κάπου που δε θέλω, μέχρι κάτι καταπιεστικό. Στην προσωπική σου ζωή έκανες λάθη;

«Βεβαίως. Συνειδητά έχω κάνει λάθος επιλογές συντρόφων, που γνώριζα ότι δε θα με οδηγούσαν πουθενά. Μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να ερωτευτείς και να χτίσεις ένα τείχος απέναντι σε σένα και τη συνειδητότητα που έχεις απέναντι στα πράγματα, λέγοντας ότι «Ο καιρός θα περάσει και όλα θα πάνε καλά*. Εγώ το έπαθα αυτό όταν ερχόμουν συχνά στην Ελλάδα. Ήρθα εδώ κι αποτρελάθηκα. Δεν ήταν χάσιμο χρόνου, γιατί πάντα μάθαινες πράγματα. Πιθανότατα, οι άνθρωποι που θεωρώ σήμερα λάθος επιλογές, να αισθάνονται το ίδιο για μένα. Δεν είναι μονόπλευρο, πάντα ξέρεις τι συμβαίνει, ακόμη κι αν δεν το ομολογείς ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό.»

-Προσωπικά είχα θυμώσει μαζί σου, γιατί επιστρέφοντας στην Ελλάδα εξαργύρωσες λάθος, κατά τη γνώμη μου, τη δημοσιότητα που σου πρόσφερε η συμμετοχή σου σε ταινία Τζέιμς Μποντ.

«Καταλαβαίνω τι εννοείς κι έτσι αισθάνομαι κι εγώ. Έχεις απόλυτο δίκιο. Η βάση μου ήταν στο Λονδίνο, ερχόμουν -έβγαινα τότε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου-, έδινα συνεντεύξεις, έφευγα και δεν ήξερα τι γινόταν μετά και ηώς διαστρεβλώνονταν τα λεγόμενα μου. Αν και ήταν λάθος, έγινε σε πολύ καλή χρονική στιγμή σε σχέση με την πορεία που έχω να διανύσω, καθώς συνέβη νωρίς. Γι αυτό και αρκετά γρήγορα είπα «Stop δε μ' αρέσει, δε θα το ξανακάνω, τέλος». Βρισκόμουν σε σύγχυση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved