Συγκλονιστική περιγραφή ηθοποιού που μοιραζόταν την σκηνή με τον αδικοχαμένο Κωνσταντίνο Παπαχρόνη
Showbiz

Συγκλονιστική περιγραφή ηθοποιού που μοιραζόταν την σκηνή με τον αδικοχαμένο Κωνσταντίνο Παπαχρόνη

Το «Ξύπνημα της Άνοιξης» τον στιγμάτισε και προσωπικά, πέρα από τη χαρά της ίδιας της παράστασης και των συνεργασιών. 

«Το «Ξύπνημα» ήταν σίγουρα η πιο πλούσια εμπειρία που έχω ζήσει και καλλιτεχνικά και προσωπικά. Ήταν, όμως, και μια πολύ οδυνηρή εμπειρία» τόνισε στο Hello ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος.

-Αναφέρεσαι στο θάνατο του συμπρωταγωνιστή σου, Κωνσταντίνου Παπαχρόνη. Σ' επηρέασε προφανώς στις παραστάσεις που ακολούθησαν.

«Προφανώς. Κληθήκαμε να παίξουμε μια εβδομάδα μετά το θάνατο του, με εσωτερική αντικατάσταση από τον Όμηρο Πουλάκη. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δε νομίζω ότι έχω κάνει κάτι πιο δύσκολο στη ζωή μου. Πραγματική δοκιμασία. Ο Κωνσταντίνος, η Ιωάννα Παππά κι εγώ ήμασταν οι πρωταγωνιστές και είχαμε πολλές σκηνές μαζί. Μάλιστα, στο τέλος του έργου, εγώ ήμουν νεκρός κι εμφανιζόταν το φάντασμα μου. Αποχαιρετιόμουν στην ουσία με τον κολλητό μου. Εγώ πέθαινα κι εκείνος ζούσε. Και αυτήν τη σκηνή έπρεπε μία εβδομάδα μετά να την κάνουμε εγώ και ο Όμηρος. Ήταν ανατριχιαστικό, κλαίγαμε. Σίγουρα, όμως, ήταν κι ένα σκληρό παράδειγμα του «The show must go on». Ο Κωνσταντίνος προφανώς ήταν μαζί μου. Άκουγα δυο φωνές. Μου μιλούσε ο Όμηρος κι άκουγα δυο τονισμούς: αυτόν που ήξερα κι αυτόν που άκουγα εκείνη τη στιγμή. Να είναι καλά εκεί που βρίσκεται ο Κωνσταντίνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved