Προμηθέας Αλειφερόπουλος: «Έπηξα κι ένιωσα ότι στερεύω»
Showbiz

Προμηθέας Αλειφερόπουλος: «Έπηξα κι ένιωσα ότι στερεύω»

Πώς πήρε την απόφαση να φύγει για το Λονδίνο ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος;

«Από μικρός ήθελα να ζήσω στο εξωτερικό, απλώς δεν είχα την οικονομική άνεση να το κάνω. Μ' ενδιέφερε πάντα ο κινηματογράφος, ήταν το πάθος μου. Το ότι φύγαμε οφείλεται στην τότε κοπέλα μου και τώρα γυναίκα μου, τη Φαίδρα. Εκείνη ήθελε να κάνει ένα μεταπτυχιακό στον κινηματογράφο, εγώ ήθελα να ζήσω στο εξωτερικό κι έτσι αποφασίσαμε να πάμε στο Λονδίνο, με τη σκέψη πως ίσως εκεί είχα μια πιθανότητα να δουλέψω, λόγω του ότι γνωρίζω πολύ καλά τη γλώσσα. Χωρίς να έχω καν χρήματα στην άκρη -ακριβώς επειδή δούλευα στο θέατρο- είπα ας πάμε και μάλλον θα φτιάχνω burger για να ζήσουμε. Πριν φύγουμε, όμως, μου τηλεφώνησε μια Αγγλίδα casting director, η Τζίνα Τζειν, και μου είπε ότι με' ήθελαν για μια ταινία και μια σειρά. Κι έτσι έγινε. Ήταν μεγάλη εμπειρία. Τον ένα μήνα που πέρασα στα στούντιο ήμουν συνεχώς εντυπωσιασμένος από τα μεγέθη, την οργάνωση και το πώς σου επιτρέπουν να κάνεις τη δουλειά σου, χωρίςνα σε αποσπά τίποτα» τόνισε στο Hello.

-Μου κάνει εντύπωση η απόφαση σου ν' αφήσεις στην άκρη τη δίκη σου επαγγελματική διαδρομή για ν' ακολουθήσεις την αγαπημένη σου.

«Χωρίς να θέλω ν' ακουστώ δήθεν, τη δουλειά αυτή ή όσο λιγότερο την αντιμετωπίζεις σαν δουλειά, τόσο το καλύτερο.»

-Ζεις απ' αυτήν, όμως.

«Φυσικά, αλλά να σου πω κάτι; Δεν έβγαζα και τόσα πολλά χρήματα, ώστε να πω στον εαυτό μου ότι εγκαταλείπω ένα χρυσωρυχείο. Δούλευα επί δέκα συνεχόμενα χρόνια στο θέατρο. Έπηξα κι ένιωσα ότι στερεύω. Αισθάνθηκα την ανάγκη να φύγω, να κρατηθώ οε κάποια απόσταση απ' αυτό. Άλλωστε, έφυγα από την Ελλάδα την εποχή της κρίσης.»

-Πήρες εύκολα την απόφαση να παντρευτείς;

«Ήταν αυθόρμητη απόφαση. Ήμασταν έξω και περνούσαμε δύσκολα, καθώς το Λονδίνο δεν είναι μια εύκολη πόλη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved