Ντορέττα Παπαδημητρίου: Προτεραιότητά της πάντα οι γιοι της!
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Προτεραιότητά της πάντα οι γιοι της!

Παρόλο που από τον Οκτώβριο ο ελεύθερός της χρόνος είναι λιγοστός, καθώς το «Καλημερούδια» στο Mega απαιτεί πολλές ώρες παρουσίας της στο κανάλι, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ωστόσο, καταφέρνει να είναι μια καλή μαμά!

Προτιμά να πηγαίνει η ίδια στο σούπερ μάρκετ, όπου την εντόπισε ο φακός του You, προκειμένου να επιλέγει τα προϊόντα που θα βάλει στα ντουλάπια της κουζίνας της και θα καταναλώσουν οι δυο μεγάλες αγάπες της ζωής της ο 9χρονος Φίλιππος και ο 10χρονος Διονύσης. Μάλιστα όποτε βρίσκει κανένα μικρό κενό, αμέσως επικοινωνεί με τα παιδιά της, τα οποία κάνει τα αδύνατα δυνατά για να συνοδεύει στις αθλητικές τους δραστηριότητες, στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο αλλά και στα παιδικά πάρτι. Μάλιστα, είναι εκείνη που τα διαβάζει, μετά το σχολείο.

Η ίδια έχει δηλώσει ότι και οι δύο μικροί άντρες της ζωής της έχουν κάτι από τη μαμά τους. Ο μεγάλος το μικρόβιο του αθλητισμού και ο μικρός το καλλιτεχνικό μου χάρισμα. «Έρχεται στο θέατρο, κάνει παραστάσεις στο σπίτι, στήνει σκηνικά και παίζει έργα», λέει με περηφάνια! Όσο για παρουσίαση κάποιος από τους δύο; Ακόμα ούτε λόγος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved