Σοφία Παυλίδου: «Στα 42 μου είμαι στην καλύτερη μου φάση»
Showbiz

Σοφία Παυλίδου: «Στα 42 μου είμαι στην καλύτερη μου φάση»

Την πιο ωραία περίοδο της ζωής της θεωρεί ότι διανύει η Σοφία Παυλίδου, την οποία, όταν ξεφεύγει, παραδέχεται στο ΟΚ!, τα παιδιά της, την επαναφέρουν στην τάξη!

Είσαι υπερπροστατευτική μαμά;

«Δε νομίζω, θέλω τα παιδιά μου να είναι ανεξάρτητα και αυτόνομα. Καμιά φορά βέβαια με ακούω να λέω ατάκες που μου έλεγε η μητέρα μου, αλλά τα αγόρια μου με επαναφέρουν στην τάξη».

Αν και έχεις κλείσει τα 40, φαίνεσαι αρκετά μικρότερη. Κάνεις μπότοξ;

« Όχι. Δεν έχω κάνει τίποτα προς το παρόν. Το μόνο που κάνω είναι να προσέχω τη διατροφή μου και να γυμνάζομαι. Μάλλον είμαι τυχερή, γιατί έχω πάρει το DΝΑ των γονιών μου. Δε με αγχώνει ο χρόνος που περνάει, θεωρώ ότι στα 42 μου είμαι στην καλύτερη μου φάση, γιατί τα έχω βρει με τον εαυτό μου».

Πώς τα κατάφερες;

«Τα τελευταία τρία χρόνια κάνω ψυχοθεραπεία και τα τελευταία οκτώ βελονισμό. Η διαδικασία του βελονισμού ήταν κάτι που με βοήθησε να καταλάβω ότι πρέπει να αφιερώνω λίγο χρόνο και σε μένα. Δεν είχα συνειδητοποιήσει, μέχρι τότε, πόσο σημαντικό είναι να έχεις έστω μία ώρα την εβδομάδα μόνο για τον εαυτό σου. Μέσα από τον βελονισμό και την ψυχοθεραπεία, λοιπόν, αποδέχτηκα τον εαυτό μου και έμαθα να τον αγαπώ γι' αυτό που είναι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved