Βίκυ Λέανδρος: "Είμαι μόνη μου και δεν στεναχωριέμαι καθόλου"
Showbiz

Βίκυ Λέανδρος: "Είμαι μόνη μου και δεν στεναχωριέμαι καθόλου"

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει το τελευταίο διάστημα η Βίκυ Λέανδρος, όμως μη βιαστείτε να υποθέσετε ότι φταίει ο έρωτας γι’ αυτό. Η τραγουδίστρια δηλώνει ότι εξακολουθεί να είναι μόνη, κάτι που δεν τη στενοχωρεί καθόλου.

«Δεν υποφέρω από μοναξιά, γιατί έχω καλούς φίλους» δήλωσε σε συνέντευξή της στο γερμανικό περιοδικό «Frau» επισημαίνοντας ότι ξέρει πώς να περνάει και μόνη της καλά. Γνωρίζει βέβαια ότι κάποιοι άντρες μπορεί να φοβούνται να την πλησιάσουν, λόγω της φήμης της, όμως αυτό δεν την αγχώνει, γιατί πιστεύει πως αν ένας άντρας δεν έχει τα κότσια να την προσεγγίσει, τότε δεν είναι ο κατάλληλος για εκείνη.

Όσο για το διαζύγιό της από τον Ενο φον Ρούφιν πριν από τέσσερα χρόνια που είχε αποτελέσει χωρίς αμφιβολία μια δύσκολη περίοδο για εκείνη, συμβουλεύει τις γυναίκες που περνάνε ένα χωρισμό να προσπαθήσουν να σταθούν γρήγορα στα πόδια τους. «Δεν είναι κακό να πέφτεις. Κακό είναι να μην ξανασηκώνεσαι» λέει χαρακτηριστικά. Η ίδια άλλωστε όχι μόνο μπόρεσε να ξεπεράσει γρήγορα το χωρισμό της, αλλά κατάφερε να διατηρήσει άριστες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της. «Είμαστε καλοί φίλοι. Ο Ενο παραμένει πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Τα τρία παιδιά μας θα μας ενώνουν για πάντα. Υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας» αποκάλυψε η Βίκυ Λέναδρος. Μάλιστα στις 30 Μαΐου σχεδιάζει να δώσει μια συναυλία στο κτήμα του πρώην συζύγου της.


πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved