Ορέστης Τρίκας: «Θέλω να ερωτευτώ»
Showbiz

Ορέστης Τρίκας: «Θέλω να ερωτευτώ»

Τα στάδια της προσωπικής του κρίσης περιγράφει ο Ορέστης Τρίκας μέχρι να αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι έχει πρόβλημα. Τώρα το μόνο που θέλει είναι να ερωτευτεί...

Χρόνος για προσωπική ζωή υπάρχει;

«Τι είναι αυτό; θέλω να ερωτευτώ είμαι μόνος, σου λέω αλήθεια. Ξέρω ότι γι’ αυτό ευθύνομαι εγώ, γιατί αγαπάω τόσο πολύ τη δουλειά και παρασύρομαι πολύ συχνά από αυτήν. Μαγεύομαι από όλο αυτό και δίνω το 100% του εαυτού μου. Ίσως τελικά αυτό είναι λάθος. Έχω μείνει πολύ καιρό τώρα μόνος μου και αρχίζω και λέω «Όπα, Ορέστη, σύνελθε, η δουλειά είναι μια χαρά, αλλά υπάρχεις κι εσύ, που πρέπει να ζήσεις κι άλλα πράγματα, δεν είναι μόνο η δουλειά». Ξέρω ότι ευθύνομαι μόνο εγώ, δεν φταίει η δουλειά, θα μπορούσε να υπάρχει η προσωπική μου ζωή και η δουλειά. Φταίω γιατί φώτισα πιο πολύ τη δουλειά και είναι λάθος μου. Τώρα, δε θα ξανακάνω το ίδιο λάθος».

Έχεις στερηθεί πράγματα λόγω δουλειάς...

«Έκλεισα την πόρτα της προσωπικής μου ζωής και άφησα την πόρτα της δουλειάς ανοιχτή. Στη δουλειά έδωσα όλο μου τον εαυτό, θα μπορούσα, αν ήθελα, να συνυπάρχουν αυτά τα δύο. Δεν ήξερα τον τρόπο να διαχειριστώ και τα δύο μαζί. Ξέχασα τον Ορέστη. Δε μιλάω μόνο για τα ερωτικά, αλλά και για τους φίλους μου, που έκαναν να με δουν ένα χρόνο. Κάποια στιγμή, σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνό μου και ταρακουνήθηκα τότε. Μια-δύο με έπαιρναν να πάω για καφέ και δεν μπορούσα. Συνειδητοποίησα ότι απομάκρυνα τους φίλους μου. Πέρασα την «κρισάρα» μου, τα έβαλα κάτω, τα ζύγισα και είπα ότι μπορούν να συνυπάρχουν όλα αυτά. Τώρα έχω αρχίσει και τα φτιάχνω όλα».

ΠΗΓΗ: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved